Νίκη Λευκάδας: Απάντησε στον Φάρο Κερατσινίου

Δεν άφησε αναπάντητη την ειρωνική ανακοίνωση του Φάρου Κερατσινίου, η Νίκη Λευκάδας, που έχει βρεθεί και αυτή στο παρελθόν σε δύσκολη θέση.

Όλες τις λεπτομέρειες των συζητήσεων, ανάμεσα σε ΕΟΚ, Φάρο και ΕΣΚΑΒΔΕ έδωσε με ανακοίνωσή της η Νίκη Λευκάδας, σύμφωνα με την οποία της ζητήθηκε να βρει μόνο γήπεδο για να προπονηθεί ο Φάρος.

Από πλευράς διοίκησης της Νίκης και σε συννενόηση με τον Κώστα Φραγκούλη και τον προπονητή, Νίκο Δουβίτσα, η ομάδα της Λευκάδας έκανε ότι περνούσε από το χέρι της, έχοντας βρεθεί και η ίδια σε τέτοια θέση στο παρελθόν, βρήκε λύση το γήπεδο της Βόνιτσας, όμως μετά διάβασαν την ανακοίνωση του Φάρου και έπεσαν από τα σύννεφα.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι η Λευκάδα δεν είναι Αθήνα, να έχει όσα κλειστά χρειαστούν οι ομάδες. Το πρόγραμμα είναι ήδη κλεισμένο. Και αφού βρέθηκε η λύση με το ΔΑΚ Βόνιτσας, δεν υπήρχε λόγος αναβολής του αγώνα.

Η Νίκη Λευκάδας, έχει δώσει τα διαπιστευτήριά της τόσα χρόνια στα Εθνικά πρωταθλήματα εκπροσωπόντας την επαρχία και δεν έχει δώσει σε κανένας να παίζει με το όνομα του και ο κόσμος την Κυριακή πρέπει να γεμίσει το γήπεδο.

Η ανακοίνωση της Νίκης Λευκάδας:

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας ενημερώνει το φίλαθλο κοινό για τα κάτωθι:

Ενημερωθήκαμε από την Ε.Ο.Κ. για την ανάγκη να βρεθεί γήπεδο ώστε να προπονηθεί ο Φάρος Κερατσινίου, επειδή η αντίπαλη ομάδα δεν μπορούσε να προπονηθεί καθώς με εντολή του τοπικού Δήμου, λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή του Κερατσινίου, οι αθλητικοί χώροι θα παρέμεναν κλειστοί.

Το Σωματείο μας κατανοώντας απόλυτα το εν λόγω αίτημα (έχοντας ζήσει παρόμοιες καταστάσεις λόγω του σεισμού προ διετίας) προσπάθησε να βρει λύση. Εξαιτίας του γεγονότος ότι το Σάββατο 18/11 στις 17:00 αγωνίζεται η ανδρική ομάδα μπάσκετ της Δόξας με το Περιστέρι και αμέσως μετά στις 19:00 έχει προγραμματιστεί αγώνας της ομάδας βόλεϊ της πόλης έγινε προσπάθεια να βρεθεί κλειστό γυμναστήριο στις γειτονικές περιοχές ώστε να προπονηθεί η ομάδα του Φάρου το απόγευμα του Σαββάτου. Πράγματι μετά από δική μας πρόταση και μετά από συνεννοήσεις της ΕΟΚ και της ΕΣΚΑΒΔΕ βρέθηκε λύση, ώστε να προπονηθεί η φιλοξενούμενη ομάδα στις 16:00-18:00 το Σάββατο στο ΔΑΚ Βόνιτσας (που απέχει 15 λεπτά οδικώς από την Λευκάδα)

Κατόπιν όλων αυτών διαβάσαμε με έκπληξη μια προκλητική ανακοίνωση του Φάρου, στην οποία χαρακτηριζόμαστε ως κουτοπόνηροι και ανήθικοι, επειδή δε συναινέσαμε σε αναβολή του αγώνα. Η Ε.Ο.Κ. μας ρώτησε αν συναινούμε σε αναβολή για τις 22/11 (πράγμα που ήταν εκ των προτέρων εξαιρετικά δύσκολο λόγω του ασφυκτικού προγράμματος προπονήσεων και υποχρεώσεων στο ΔΑΚ Λευκάδας), ΜΟΝΟ σε περίπτωση που δεν βρισκόταν χώρος να προπονηθεί ο Φάρος Κερατσινίου. Πέραν όμως αυτού, το αίτημα αναβολής ούτως ή άλλως μπορεί ευκόλως να αξιολογηθεί από τον οποιονδήποτε, από τη στιγμή που άλλες αθηναϊκές ομάδες δεν έκαναν κάτι αντίστοιχο (π.χ. το Περιστέρι θα ταξιδέψει κανονικά οδικώς για να αγωνιστεί κόντρα στην Δόξα Λευκάδας για την Α2 Ανδρών ή αντιστοίχως ο Πανιώνιος θα ταξιδέψει κανονικά οδικώς στην Θεσσαλονίκη για τον αγώνα της Α1 Γυναικών με τον Παναθλητικό κ.ο.κ.).

Παρακαλούμε πολύ την Ε.Ο.Κ. να λάβει ξεκάθαρη θέση, διότι έγιναν σαφείς συζητήσεις μεταξύ του κ. Αλεξόπουλου, της κ. Μουάτσου (από την Ομοσπονδία), του κ. Νικάκη (από την ΕΣΚΑΒΔΕ) και από πλευράς μας από τον Team Manager κ. Φραγκούλη και τον προπονητή μας κ. Δουβίτσα. Λυπούμαστε πολύ για το γεγονός ότι ο Φάρος Κερατσινίου προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα και να προπαγανδίσει ότι ”η γη είναι τετράγωνη”!

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου του Α.Σ. ΝΙΚΗ Λευκάδας

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που