Τηλυκράτης| Παντζιαράς: “Δηλώσαμε την παρουσία μας”

Αν ο Τηλυκράτης θέλει να ανταποκριθεί στον πρωταρχικό στόχο που έχει θέσει και δεν είναι άλλος από την πρωτιά στον όμιλο, θα πρέπει να έχει διάρκεια στα επιτυχή αποτελέσματα.

Τα δύο ματς με Μακεδονικό Φούφα και Α.Ε. Λευκίμμης έδειξαν τις δυνατότητες που υπάρχουν, κάτι που έκανε τον Ανδρέα Παντζιαρά να δηλώσει στο lefkadaweb.gr ότι η ομάδα πλέον πατάει καλά, είναι κάτι που φαίνεται και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια”.

Αναφορικά με το ματς στην Νότια Κέρκυρα, ο προπονητής του Τηλυκράτη τόνισε:Aπέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο, σε μια δύσκολη έδρα, κάναμε μια επιβλητική εμφάνιση, πετύχαμε μια επιβλητική νίκη δηλώνοντας με τον τρόπο αυτό την παρουσία μας”.

Ο έμπειρος προπονητής στάθηκε στο αγωνιστικό μέρος του ματς επισημαίνοντας τα εξής: “Κλείσαμε όλους τους διαδρόμους από τον άξονα, εκεί όπου έδειξε να έχει υπεροπλία η Λευκίμμη που παρατάχτηκε με 3-5-2. Δεχτήκαμε ένα ‘κρύο’ γκολ, ωστόσο φτάσαμε στην ισοφάριση πριν βγει το ημίχρονο, γεγονός που μας γέμισε αισιοδοξία για την συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ανεβάσαμε περισσότερους παίκτες στο απέναντι μισό και κυριαρχήσαμε φτάνοντας σε δύο ακόμη γκολ που μας έδωσαν την νίκη”.

πηγή: lefkadaweb.gr – Γιώργος Δευτεραίος

Related News

Comments are closed