Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΑΟ Καρυάς – Αχέρων Καναλακίου 3-2

Νίκες εντός έδρας επί του Απόλλωνα Πάργας και του Αχέροντα Καναλακίου. “Διπλό” σε Πλαγιά και Λούρο και ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΣ Πρέβεζα. Αν φορούσε άλλη φανέλα, θα τον είχαν “βαφτίσει” φαβορί για τον τίτλο.

Κι όμως, είναι ο Α.Ο. Καρυάς και κόντρα στην επιθυμία πολλών βαδίζει από το καλό στο καλύτερο. Αυτή την στιγμή, μετά από επτά αγωνιστικές, είναι μόνος πρώτος στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα. Το που θα φτάσει θα το δείξει η συνέχεια. Προς το παρόν οι παίκτες του Αλέξη Βλασσόπουλου κλέβουν τις εντυπώσεις και δείχνουν ικανοί για όλα.

Το ματς με αντίπαλο τον Αχέροντα, ξεκίνησε με δοκάρι (Μονόλιθος στο 3′), ενώ στο 5′ ο Ορφανός με σουτ από το ημικύκλιο της περιοχής πέτυχε το 1-0. Στο 17′ ο Σ. Σάντας με κεφαλιά έπειτα από κόρνερ του Μονόλιθου σημείωσε το 2-0, γράφοντας τον ιδανικό πρόλογο στο ματς για τους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι στην συνέχεια βρήκαν κάποιες στημένες μπάλες και με αφετηρία δύο κόρνερ, στο 22′ και το 36′ έφτασαν στην ισοφάριση (προβολή στο πρώτο, 1-1 και κοντινό σουτ στο δεύτερο, 2-2).

Ο Α.Ο.Κ. που ήταν καλύτερος σε αυτό το ημίχρονο, είχε μία πολύ καλή στιγμή με τον Ορφανό, παρ’ όλα αυτά δεν βρήκε το τρίτο γκολ. Αυτό σημειώθηκε στο 53′ από τον Κρητικό, ο οποίος μετά από αλλεπάλληλα κόρνερ (στο τέταρτο κατά σειρά), βρήκε την ευκαιρία με βολέ μέσα από την περιοχή να “γράψει” το τελικό 3-2. Μετά το 70′ το Καναλάκι προσπάθησε να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση χωρίς να τα καταφέρει, ενώ οι γηπεδούχοι στο 80′ ζήτησαν δύο φορές πέναλτι στην ίδια φάση. Αρχικά σε παρατεταμένο τράβηγμα του Μονόλιθου και εν συνεχεία για σπρώξιμο του Σταματέλου.

Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ (Αλ. Βλασσόπουλος): Βενέτης, Φούντας, Γκολένα (78′ Χαγιάννης), Σ. Σάντας (36′ λ.τ. Χότζα), Ρεκατσίνας, Χαλκιόπουλος, Μεϊντάνης, Σταματέλος (90′ Χ. Σάντας), Μονόλιθος, Ορφανός, Κρητικός (90’+ Γιαπλές).

Κείμενο: Γιώργος Δευτεραίος

φωτογραφία – βίντεο: Θανάσης Κατωπόδης

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που