Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Αναγ. Αχερουσίας – Οδυσσέας Νυδριού 0-8

Τέταρτο σερί τρίποντο για τον Οδυσσέα Νυδρίου, που έφτασε τους 13 βαθμούς και βρίσκεται πλέον στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Κατηγορίας.

Οι παίκτες του Χρήστου Βάννα συνέχισαν με φόρα από το προηγούμενο ματς με αντίπαλο την Α.Ε. Πρέβεζας (νίκη με 5-0) και φιλοδώρησαν την ουραγό ομάδα του βαθμολογικού πίνακα, την Αναγέννηση Αχερουσίας, με οκτώ γκολ.

Στο ματς αυτό που δεν αντέχει κριτικής, οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν τέσσερα γκολ σε κάθε ημίχρονο. Το 0-1 σημειώθηκε στο 3′ με αυτογκόλ, ενώ στο 18′ και το 25′ ο Σταύρου με δύο γκολ διαμόρφωσε το 0-2 και 0-3 αντίστοιχα. Ο Ι. Καρτάνος πέτυχε το 0-4 στο 41′ και το 0-5 προήλθε από τον Καλογέρη στο πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου. Ακολούθησαν τρία ακόμη γκολ, από τους Παππά, Ι. Καρτάνο και Ι. Γαζή που έφεραν το τελικό 0-8.

ΟΔΥΣΣΕΑΣ (Χρ. Βάννας): Στ. Κυριακίδης, Β. Κυριακίδης, Μανωλίτσης, Αργυρός, Γεωργάκης, Καλογέρης, Ι. Γαζής, Παππάς (60′ Βάννας), Σταύρου (46′ Νικολάου (51′ λ.τ. Κουβάτσης)), Ι. Καρτάνος, Θεράπος (66′ Βερύκιος).

Πηγή: lefkadaweb.gr – Γιώργος Δευτεραίος

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί