Πανλευκάδιος| Κατηφόρης: “Να βγει αναβαθμισμένο το Λευκαδίτικο ποδόσφαιρο”

Δηλώσεις για το τοπινό ντέρμπι που έρχεται την Κυριακή, απέναντι στον Τηλυκράτη, έκανε ο προπονητής του Πανλευκάδιου, Γιώργος Κατηφόρης, που τόνισε τη σημασία που έχει αυτός ο αγώνας για το νησί της Λευκάδας, ευχήθηκε και στις δύο ομάδες να πετύχουν τους στόχους, ενώ τόνισε ότι μετά το τέλος τυο παιχνιδιού, όλοι θα είναι φίλοι.

Πιιο αναλυτικά:

” Είναι ένα τοπικό ντέρμπι για τις δυο ομάδες που φέτος είναι σημαντικό για το ποδόσφαιρο του νησιού μας γίνεται στα πλαίσια του πρωταθλήματος της γ΄εθνικής κατηγορίας. Σίγουρα ο Τηλυκράτης έχει άλλους στόχους και ξεκίνησε πολύ καλά στο πρωτάθλημα, όμως εμείς πιστεύουμε στις δυνατότητες μας, μπαίνουμε σιγά σιγά στο πνεύμα της κατηγορίας και θα μπούμε στο γήπεδο να διεκδικήσουμε το καλύτερο.

Νομίζω οτι οποίος θέλει το παιχνίδι περισσότερο και το δείξει μέσα στο γήπεδο, αυτός θα εχει και το πρώτο λόγο.

Για έννενηντα λεπτά θα είμαστε αντίπαλοι και μετά ξανά φίλοι. Ο Τηλυκρατης έχει τη δική του μεγάλη ιστορία αλλά κι εμείς φέτος γράφουμε τι δική μας. Εύχομαι και οι δύο ομάδες να πετύχουν τους στόχους που έχουν βάλλει στο πρωτάθλημα και να βγει το λευκαδιτικο ποδόσφαιρο αναβαθμισμένο και και πιο δυνατό. “

Related News

Comments are closed