Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΠΑΣ Πρέβεζας – ΑΟ Καρυάς 1-1

Διεξήχθη σήμερα Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017 και ώρα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας ο αγώνας της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας ανάμεσα στον γηπεδούχο Πας Πρέβεζα 2016 και τον φιλοξενούμενο Α.Ο. Καρυάς, με το παιχνίδι να λήγει ισόπαλο με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν από νωρίς το σκορ με τον Σκαμνέλο μετά από πάσα του Τσάλα να κάνει το 1-0 μόλις στο 3ο λεπτό του παιχνιδιού. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα είχε περισσότερη ενέργεια τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού με τους φιλοξενούμενους να κάνουν την πρώτη τους καλή ευκαιρία στο 12ο λεπτό με τον Μονόλιθο να κάνει την σέντρα και τον Κρητικό να μην μπορεί να σκοράρει για την ισοφάριση.  Η ομάδα του Άγγελου Μπέκα είχε ακόμη μια καλή ευκαιρία στο 26ο λεπτό με τον Σκαμνέλο να σκοράρει και τη μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.  Στο 41ο λεπτό μετά από σέντρα του Δημουλιά ο Πανταζής έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου με σουτ του Χότζα.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε κάτι με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν ένα υπερπολύτιμο βαθμό.

Διαιτητής: Χουλιάρας

Βοηθοί διαιτητές: Τσόγκας – Αναγνωστάκης

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μπέκας): Κώτσης, Τουργέλης (58’ Ντέντι), Πανταζής, Ντιό, Λεόπουλος, Μουρεχίδης (46’ Ντέτσικας), Σκαμνέλος, Δημουλιάς (72’ Καζούκας), Τσάλας, Καρίπογλου (46’ Κατσούλας), Μπόμπορης.

ΑΟ Καρυάς (Βλασσόπουλος): Βενέτη, Χαλκιόπουλος, Φούντας, Ρεκατσίνας, Σάντας Ε., Χότζας (70’ Κακουλαντωνάκης), Σταματέλος (90 Γιάπλες), Μεϊντάνης, Μονόλιθος (85’ Γιολένα), Ορφανός, Κρητικός (87’ Σάντας Χ.).

πηγή κειμένου: gosports.gr

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που