ΕΠΣ Π-Λ| Οδυσσέας Νυδριού – ΑΕ Πρέβεζας 5-0

Χωρίς να δυσκολευτεί ιδιαίτερα και με γκολ από τα αποδυτήρια, ο Οδυσσέας Νυδριού, επιβλήθηκε της ΑΕ Πρέβεζας με σκορ 5-0 και σημείωσε την τρίτη διαδοχική νίκη του, επιβεβαιώνοντας την πολύ καλή κατάσταση που βρίσκεται.

Πριν καλά καλά συμπληρωθεί ένα λεπτό στο παιχνίδι, ο Καλογερής ήταν αυτός που έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του κια άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού όσες ευκαιρίες δημιούργησαν οι γηπεδούχοι, δεν είδαν τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του Σκάρπου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να τελειώσουν το ματς νωρίς, όμως τα κατάφεραν με γκολ του Καρτάνου, στο 74΄ λεπτό, μόλις είχε περάσει αλλαγή και η συνέχεια ήταν εύκολη. Το 3-0 έγινε με τον Θεράπο στο 78. Ο Σταύρου, έκανε το 4-0 στο 80 και στο 85΄ ο παίχτης που άνοιξε το σκορ, ο Καλογερής, έκλεισε το χορό των γκολ για το 5τελικό 5-0.

Οδυσσέας Νυδριού(Βάννας): Καββαδάς, Κυριακίδης, Γεωργάκης, Παππάς, Αργυρός, Καλογερής, Βάννας(46΄ Κουβάτσης), Ζουριδάκης(46΄ Χρυσοβιτσάνος), Γαζής(71΄ Καρτάνος), Σταύρου, Θεράπος(79΄ Χοτζάι)

ΑΕ Πρέβεζας: Σκάρπος, Τάσσης, Γεωργόπουλος, Κωστής, Μπούκουρας, Σπανός, Χριστοδούλου, Ζαρκαντώνης, Τσάτσος, Καραμπέτσος, Βανιώτης(63΄Ντέντες)

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024