Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: Ανατροπή και επικράτηση για τον ΑΟ Πλαγιάς επί της Βόνιτσας

Ο ΑΟ Πλαγιάς ήταν ο μεγάλος νικητής στο μεγάλο γειτονικό ντέρμπι επικρατώντας μετά από πολύ καλή εμφάνιση με 3-1 του Αμβρακικού Βόνιτσας.

Το 0-1 έγινε με πέναλτι που εκτέλεσε ο Γκολάκος.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν γρήγορα με τον Μπάμπη Βερύκιο. Η συνέχεια ανήκει στην ομάδα του Θωμά Βασιλειάδη, καθώς ο Σπύρος Σταμουλάκης έκανε το 2-1, και ο Βασίλης Μωραΐτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Ο Αμβρακικός Βόνιτσας τέλειωσε το ματς με δέκα παίκτες καθώς στο 60΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Τσόγκας-Σολδάτος

Α.Ο Πλαγιάς (Θωμάς Βασιλειάδης): Καταγής Γ., Καταγής Β. (60΄Μπουρδάρας Ε.) Μωραΐτης Γ. (54΄Κοντομίχης), Μαχαλιώτης, Καπότης, Φραγκολιός, Φερεντίνος Δ. (89΄Μπουρδάρας Ζ.), Σταμουλάκης Γ., Σταμουλάκης Σ., Μωραΐτης Β., Βερύκιος Χ. (68΄Καταγής Ε.).

Αμβρακικός Βόνιτσας (Βαγγέλης Φίντζος): Καρδάνης, Καρασαββίδης (54΄Μπεκιάρης), Γεωργαλής, Παπαδόπουλος, Ιωάννου (77΄Τσώλης), Μαργέτης, Γκολάκος (60΄Φούρλης), Ντόντης, Καλαντζής (64΄Ρέππας), Μπακοχρήστος, Νταλάρδας.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24