Νίκη Λευκάδας: Στάθηκε άξια απέναντι στον Ολυμπιακό.

Πολύ καλή εμφάνιση – τηρουμένων των αναλογιών – για την Γυναικεία Ομάδα μας που έδειξε ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο κόντρα στον Ολυμπιακό, ο οποίος βέβαια έκανε συντήρηση δυνάμεων για τις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις.

Η ομάδα μας, η οποία αγωνίστηκε χωρίς την Kelley Austria λόγω ενός μικροτραυματισμού, ηττήθηκε από τις ερυθρόλευκες με σκορ 67-53 στο Κλειστό Γυμναστήριο της Γλυφάδας. Ο Ολυμπιακός πήρε από την αρχή το προβάδισμα, η άμυνα ζώνης του Δουβίτσα στο δεύτερο δεκάλεπτο μπλόκαρε τον επιθετικό οίστρο των γηπεδούχων και μάλιστα το επιμέρους σκορ στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν υπέρ της ομάδας μας (14-15).

Λύσεις έδωσαν όλες οι αθλήτριες που αγωνίστηκαν, βασικές επιθετικές αιχμές για την ομάδα μας ήταν η Έλενα Τσινέκε και η Peyton Whitted, με την Dunham να κάνει αθόρυβη δουλειά σε ασίστ και ριμπάουντ.

Δεκάλεπτα: 24-13, 37-24, 51-39, 67-53

Ολυμπιακός (Καπογιάννη): Mazic 3(1), Σταμάτη 3(1), Σπυριδοπούλου 7(1), Χατζηνικολάου 10, Μπαλτά, Καλτσίδου 6(1), Νικολοπούλου 13(3), Χαλιβέρα, Σωτηρίου 6(1), Anderson 6, Mac Cauley 13.

Νίκη Λευκάδας (Δουβίτσας): Σπηλιώτης 5(1), Τελίδου 3(1), Τσινέκε 21(1), Whitted 16, Τσαμπούρη 2, Dunham 2, Τσέρου 1, Κοντογεώργου 3(1).
 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που