Α΄ ΕΠΣ Π-Λ: 4 στα 4 ο ΑΟ Καρυας

Τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας συνέχισε ο ΑΟ Καρυάς, ο οποίος “πέρασε” από τον Λούρο, κερδίζοντας τον Θρίαμβο με 2-1.

Το τέσσερα στα τέσσερα στο φετινό πρωτάθλημα έκανε ο ΑΟ Καρυάς, ο οποίος κέρδισε τον Θρίαμβο, εκτός έδρας με 2-1, για την 4η αγωνιστική της Α΄ κατηγορίας.

Μόλις στο 8‘ ο Μονόλιθος άνοιξε το σκορ για τον ΑΟ Καρυάς. Στο 37΄ ο Θρίαμβος Λούρου έφτασε κοντά στην ισοφάριση αλλά η κεφαλιά του Χρήστου Δήμα σταμάτησε στο κάθετο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι έφτασαν σε ενα ακόμη γκολ.

Στο 72‘ο Gjolena με πλασέ έκανε το 0-2 για τον ΑΟ Καρυάς. Ο Θρίαμβος Λούρου στο 76΄  κατάφερε να μειώσει με πέναλτι που εκτέλεσε ο Χαλάστρας.

Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου έκανε το τέσσερα στα τέσσερα και παρέμεινε έτσι στην κορυφή της βαθμολογίας με 12 βαθμούς.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Σφονδύλη-Νάστος

Θρίαμβος Λούρου (Σάκης Λέτσος): Παναγιωτίδης, Πάνου, Κώστας (3΄λ.τρ. Γκούρας), Δήμας Χ., Γόγολος (69΄λ.τρ.Κατσαντώνης), Κολιός Π., Δήμας Θ., Κολιός Γ., Τζιάκος, Σάκκος (57΄Καρασαββίδης), Χαλάστρας.

ΑΟ Καρυάς (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος):  Βενέτης, Γούλας (42΄Χαγιάνης), Χαλκιόπουλος, Ρεκατσίνας, Σάντας, Gjolena (82΄Κακουλαντωνάκης), Σταματέλος (88΄Σάντας), Μεϊντάνης, Μονόλιθος, Ορφανός, Κρητικός (67΄Γιαπλές).

Βησσαρίων Σάκκος

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί