Τηλυκράτης – Θεσπρωτός 1-0

Τη νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Τηλυκράτης εναντίον του Θεσπρωτού, στο πρώτο παιχνίδι της σεζόν μπροστά στο κοινό του. Το γκολ πέτυχε με έξυπνη προσπάθεια ο Γραμματικόπουλος, ύστερα από μακρινή μπαλιά του Φέτση. Έτσι οι “κυανέρυθροι” έκαναν το 2 στα 2, ενώ, θα μπορούσαν να “τελειώσουν” από το πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι.

Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες στο παιχνίδι με τους Ιασωνίδη στο 26΄ και τον Μπίκα στο 37΄ και οι δύο φάσεις έγιναν ύστερα από κόρνερ με τους πρωταγωνιστές να πιάνουν τις κεφαλιές, με την μπάλα να χτυπάει το οριζόντιο δοκάρι.

Οι γηπεδούχοι του Ανδρέα Παντζιαρά, ήταν καλύτεροι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, κάποια στιγμή οπισθοχώρησαν για να κρατήσουν το πολύτιμο τρίποντο. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι του κ. Μουρούτη, πήραν μέτρα στο τελευταίο μέρος του παιχνιδιού, χωρίς να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία.

Φάσεις & Γκολ

10΄ τετ α τετ Γραμματικόπουλου, η μπάλα κάνει μεγάλο γκελ στο κακό αγωνιστικό χώρο. Δεν τη βρίσκει καλά κόρνερ.

23΄ Μεγάλη μακρινή μπαλιά του Φέτση, ο Γραμματικόπουλος, πολύ έξυπνα πριν καθαρίσει ο τερματοφύλακας και ο αμυντικός τη φάση την “τσιμπάει” και κάνει το 1-0.

26΄ Κόρνερ Φέτση, ο Ιασωνίδης την κεφαλιά μόνος του στη μικρή περιοχή, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

36΄ Ο Πέντσας σουτάρει, η μπάλα παίρνει περίργη τροχιά και καταλήγει κόρνερ. Στη συνέχεια της φάσης, ο Μπίκας παίρνει την κεφαλιά, η μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Ενώ, γίνεται φάση διαρκείας, με την μπάλα να την απομακρύνουν οι παίχτες του Τηλυκράτη.

41΄ Κεφαλιά προς τα πίσω, στη φάση μπαίνει πρώτα ο Γκίκα που δεν μπορεί να σκοράρει, ούτε ο Περιστέρη που μπαίνει στη συνέχεια στη φάση.

50΄ Σέντρα Πέντσα, ο Ιασωνίδης “καθαρίζει” πρωτού του Μπίκα την φάση.

55΄ Εκτέλεση φάουλ για τους φιλοξενούμενους, ο Καραγκούνης πετάγεται ωραία και διώχνει την μπάλα.

56΄ Λάθος διώξιμο των αμυντικών του Θεσπρωτού, η μπάλα καταλήγει στο Φέτση, που πιάνει το μακρινό σουτ και ο Παππάς διώχνει σε κόρνερ.

66΄ Ωραία επιθετική προσπάθεια από Τηλυκράτη, η μπάλα πηγαίνει στον Μπαλογιάννη, πιάνει το σουτ. Στη συνέχει το ριμπάουντ ο Πετράκος, που δεν μπορεί να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

74΄ Ο Μπίκας εκτελεί ένα φάουλ, ο Καρβούνης πιάνει την κεφαλιά η μπάλα λίγο άουτ.

79΄ Φάουλ του Φέτση, με δυσκολία ο Παππάς σε κόρνερ.

Τηλυκράτης(Παντζιαράς): Καραγκούνης, Τσελάι, Καταγής Σπ., Ιασωνίδης, Παναγιωτόπουλος, Πετράκος, Περιστέρης, Φέτσης, Καλογερής, Γραμματικόπουλος, Γκίκας.

Θεσπρωτός(Μουρούτης): Παππάς, Σταυρίδης, Κατσέλης Ι., Καρβούνης, Χριστοδουλόπουλος, Κων/νού, Ευθυμίου, Γώγος, Φούντζουλας, Μπίκας, Πέντσας

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί