Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| ΑΟ Πλαγιάς – ΑΟ Καρυάς 1-2

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΑΟ Πλαγιάς ο ΑΟ Καρυάς έκανε το «2 στα 2» στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας, αποδεικνύοντας ότι αυτή τη σεζόν έχει μεγάλες προσδοκίες.

Η ομάδα του Αλέξανδρου Βλασσόπουλου επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-1 του ΑΟ Πλαγιάς, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας.

Ο ΑΟ Πλαγιάς προηγήθηκε στο 23΄ με τον Βασίλη Μωραΐτη, και στο 65΄ ο Μονόλιθος ισοφάρισε για τον ΑΟ Καρυάς. Στο 87΄ ο Μεϊντάνης χάρισε την νίκη στην ομάδα του.

Διαιτητής: Καλογέρης

Βοηθοί: Φραγκούλης-Γάτσιος

Α.Ο Πλαγιάς (Θωμάς Βασιλειαδης): Καταγής Γ., Φραγκολιός, Βερύκιος, Μαχαλιώτης, Καπότης, Τριαντακωνσταντής (90΄Μωραΐτης Γ.), Μωραΐτης Ι. ( 87΄Κοντομίχης), Φερεντίνος (69΄ Καταγής Ε.), Σταμουλάκης Σ.( 66΄Καταγής Β.), Μωραΐτης Β., Σταμουλάκης Γ.

ΑΟ Καρυάς (Αλέξανδρος Βλασσόπουλος): Παππάς, Σάντας, Χαλικιόπουλος, Ρεκατσίνας, Μεϊντάνης, Ορφανός, Κρητικός (80΄Γιαπλές), Φούντας (75΄Βακουφτσής), Σταματέλος, Μονόλιθος (87΄Χαγιάννης), Παπαδόπουλος (60΄Έλβις).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

4η στο Σχολικό Πρωτάθλημα η Χριστίνα Κατωπόδη με ατομικό ρεκόρ

Το Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα Λυκείων  Ελλάδας-Κύπρου 2024 πραγματοποιήθηκε στις  Σέρρες. Πρώτη  συμμετοχή στο Πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα της Χριστίνας Κατωπόδη, η οποία  έφτασε στο τελικό των