Τηλυκράτης: Δηλώσεις Σιαφάκα – Παντζιαρά

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Βασίλη Σιαφάκα:

«Να ευχαριστήσω τον κ. Παντζιαρά για τα καλά του λόγια, εύχομαι να πετύχουμε τους στόχους μας και να έχουμε όλοι υγεία.

Μόνο ικανοποιημένος μπορώ να είμαι σήμερα από τα παιδιά. Είχαν πάθος, βγάλανε ευκαιρίες απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι από τα ματς που λες ότι η τύχη σου γυρνάει την πλάτη., Μπορούσαμε να βάλουμε ένα γκολ, όταν δεν βάζεις όμως με τέτοιες ομάδες είναι πιθανό να το δεχτείς. Είμαι ευχαριστημένος από τη διάθεση. Μας στενοχωρεί που με τέτοια εμφάνιση δεν πήραμε αποτέλεσμα».

Για το αν έλλειψε από την ομάδα ένας καθαρόαιμος κυνηγός: «Αν βάλουμε τις ευκαιρίες θα δείτε ότι οι περισσότερες έγιναν από περιφερειακούς παίκτες. Μας έλειπε η καλύτερη τελική σήμερα».

Αν ήταν θέμα απειρίας η ήττα: «Σίγουρα η ομάδα είναι καινούργια. Ήρθαν νεαρά παιδιά, το ρόστερ έχει χαμηλό μέσο όρο ηλικίας. Παίζει κάποιο ρόλο κι αυτό, αλλά εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος».

Για την προσέλευση του κόσμου: «Είμαι ευχαριστημένος, ήρθε κόσμος, μπορούσε και περισσότερος. Παίχτηκε καλό ποδόσφαιρο, ήταν ιδανικός ο καιρός να έρθει ο κόσμος και ήταν ευκαιρία να έρθουν περισσότεροι».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του κ. Ανδρέα Παντζιαρά:

«Να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλες τις ομάδες. Δυστυχώς η Γ’ Εθνική είναι ένα ταλαίπωρο πρωτάθλημα που κανείς από τους αρμόδιους δεν ενδιαφέρεται. Εύχομαι καλή συνέχεια στη Δόξα, να πετύχει το στόχο της. Έχει ξεχωριστή ιστορία στην κατηγορία, ποτέ δεν περάσαμε εύκολες στιγμές εδώ, με όποια ομάδα κι αν ήρθα. Ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στο Β’ γύρο.

Για το αγωνιστικό μέρος, ήταν πρεμιέρα και οι πρεμιέρες έχουν πάντα δυσκολίες και κρύβουν μέτρια ματς. Η ομάδα της Δόξας ήταν καλύτερη στο α’ μέρος, φαινόταν ότι ήξερε και τι ήθελε μέσα στο γήπεδο και νομίζω ότι σταθήκαμε τυχεροί. Είχαμε κι εμείς κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν πρέπει να σταθούμε σ’ αυτές.

Στο β’ ήμασταν καλύτεροι συγκριτικά με το α’ ημίχρονο και πετύχαμε δύο ωραία γκολ. Δεν απειληθήκαμε, αν εξαιρέσουμε 1-2 σουτ, σαν συνολική εικόνα μας αφήνει ικανοποίηση το αποτέλεσμα.

Ευχαριστούμε και τον κόσμο μας, και εύχομαι και οι δύο ομάδες να πετύχουμε το στόχο μας».

Για το αν στόχος είναι η 1η θέση, είπε: «Φιλοσοφία μας είναι να ανεβαίνουμε σταδιακά τα σκαλοπάτια. Θέλουμε να πρωταγωνιστήσουμε, αν έρθει η 1η θέση θα είναι καλό. Είμαστε καλή ομάδα και πρωτίστως θέλουμε να το δείχνουμε σε κάθε ματς».

Για το δοκάρι της Δόξας και το χαμένο πέναλτι που είχε στην επανάληψη: «Σημείο κλειδί του παιχνιδιού ήταν το δοκάρι της Δόξας, αλλά προηγηθήκαμε εμείς. Το ποδόσφαιρο είναι στιγμές και αυτές τις εκμεταλλευτήκαμε εμείς».

Χρήστος Καλύβας – passports.gr

 

Read more: http://tsiotras.blogspot.com/2017/10/blog-post_15.html#ixzz4uKYBUMdQ

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που