Οδυσσέας Νυδριού – ΠΑΣ Πρέβεζας 1-1

Γκολ και βαθμούς μοιράστηκαν ο Οδυσσέας Νυδριού και ο ΠΑΣ Πρέβεζας στην μεταξύ τους αναμέτρηση για την 2η αγωνιστική, που ολοκληρώθηκε με το σκορ ισόπαλο στο 1-1, με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Περισσότερο κινητικοί ήταν οι φιλοξενούμενοι, χωρίς όμως να χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία και το πουθενά, μπήκαν μπροστά στο σκορ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού. Όταν μετά από κόρνερ, ο Καλογερής στην προσπάθεια του να διώξει, γύρισε την μπάλα προς τα πίσω, οι αμυντικοί των γηπεδούχων προσπάθησαν να διώξουν τον κίνδυνο, η μπάλα βρήκε σε πλάτη παίχτη γηπεδούχων και κατέλειξε στα δίχτυα του Κυριακίδη.

Στην επανάληψη η ομάδα του Άγγελου Μπέκα, έδειχνε να κρατάει άνετα αυτό το 0-1 και είχε 1-2, όχι κλασσικές βέβαια, ευκαιρίες, που θα μπορούσε να ζητήσει κάτι καλύτερο. Όμως οι γηπεοδύχοι δεν τα παράτησαν,ο Χρήστος Βάννας ανακάτεψε την τράπουλα, έδωσε ανάσες στην ομάδα του με τις αλλαγές και στο 80΄ όταν ξεκίνησαν να πιέζουν ο Σταύρου βρέθηκε μπροστά από τον Κώτση, που δεν ήταν σε καλή θέση και με ωραία κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, καθώς σταυπόλοιπα λεπτά δεν άλλαξε κάτι.

Διαιτητής: Ν. Ρούσος, Βοηθοί: Χουλιάρας – Πάτσης

Οδυσσέας Νυδριού (Χρήστος Βάννας): Κυριακίδης, Θειακός, Μανωλίτσης, Γεωργάκης, Πολίτης, Καλογερής, Ζουριδάκης (60’ Χρυσοβιτσάνος), Ταξιαρχιώτης (60’ Βερύκιος Φ.), Γαζής, Σταύρου (87’ Αργυρός), Καρτάνος(75΄ Θεράπος).
ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Πανταζής (40’ Χουλιάρας), Λεόπουλος, Ντιό, Ντέντι, Μουρεχίδης (83’ Δημουλιάς), Σκαμνέλος, Κουτρούμπας, Καρίπογλου (80’ Μουτσάι), Μπόμπορης, Τσάλας (71’ Καζούκας).

 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24