Τηλυκράτης: “Το πρωτάθλημα θα είναι μαραθώνιος”

Ο Φώντας Φέτσης, μίλησε στο sportime24,gr για την την δουλειά που γίνεται με το ανανεωμένο ρόστερ, στάθηκε στους στόχους της ομάδας την φετινή σεζόν , αλλά και για το παιχνίδι της πρεμιέρας με την Δόξα Κρανούλας.

-Ποιο στοιχείο πιστεύεις αν και είναι πολύ νωρίς ότι θα χαρακτηρίζει το παιχνίδι του Τηλυκράτη;

Φώντας Φέτσης: Ατομική ποιότητα κάποιων παιχτών που μπορεί να αλλάξει την ροή ενός αγώνα. Πιστεύω φέτος ο Τηλυκράτης διαθέτει τέτοιους παίχτες.

-Η ομάδα δείχνει να είναι σε καλύτερη αφετηρία συγκριτικά με πέρσι. Θεωρείς ότι είναι όντως έτσι;

Φώντας Φέτσης: Σίγουρα η ομάδα έχει άλλους στόχους σε σχέση με την περσινή χρονιά και για αυτό δείχνει πιο έτοιμη και έχει μεγαλύτερο βάθος το ρόστερ.

-Έγινε ωστόσο μια μεγάλη ανανέωση. Πιστεύεις ότι η απόκτηση ομοιογένειας που αποκτιέται με τα φιλικά παιχνίδια θα έρθει μέχρι την πρεμιέρα του πρωταθλήματος;

Φώντας Φέτσης: Θεωρώ πως έχει αποκτηθεί η ομοιογένεια, πιστεύω πως δεν θα υπάρξει πρόβλημα σε αυτό το κομμάτι.

-Ξεκίνημα με Δόξα Κρανούλας εκτός. Η αρχή είναι τελικά το ήμισυ του παντός;

Φώντας Φέτσης: Όχι, πιστεύω ότι το πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Δεν κρίνεται ούτε στην αρχή ούτε στη μέση, κάθε παιχνίδι έχει την δική του βαρύτητα και πρέπει να το βλέπεις ξεχωριστά.

-Tηλυκράτης και στόχοι πάνε μαζί. Για τη νέα χρονιά που πιστεύεις ότι πρέπει να επικεντρωθεί η ομάδα σου;

Φώντας Φέτσης: Πιστεύω ότι πρέπει να επικεντρωθεί στο κομμάτι που έχει να κάνει μέσα στο γήπεδο, εκεί κερδίζονται τα παιχνίδια.

-Πώς περιμένεις το φετινό πρωτάθλημα;

Φώντας Φέτσης: Το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο εύκολο από τις άλλες χρονιές, έχει μόνο ομάδες της περιφέρειας. Αλλά σίγουρα για πρωταθλητισμό θα έχει τις δυσκολίες του.

-Ποιο μήνυμα θέλεις να τους στείλεις στους φιλάθλους του Τηλυκράτη;

Φώντας Φέτσης: Να είναι κοντά στην ομάδα για να στηρίξουν την προσπάθεια της.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24