ΕΠΣ Π-Λ| ΚΥΠΕΛΛΟ: ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ – ΘΡ. ΛΟΥΡΟΥ 4-1

Την είσοδό του στο μεγάλο τελικό του κυπέλλου πήρε ο Τηλυκράτης, που επιβλήθηκε με 4-1 του Θρίαμβου Λούρου, σε ένα παιχνίδι που έγινε στο γήπεδο της Παλαίρου.

Μάλιστα οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Κολιό στο 35΄ λεπτό, για να έρθει ο Ιασωνίδης λίγα λεπτά αργότερα να σημειώσει το 1-1 που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο 60΄ λεπτό ο Δημουλιάς θα κερδίσε την μπάλα, θα πάει μέχρι το τέρμα…του δρόμου, θα προσπαθήσει να σπάσει στο πέναλτυ, όμως ο Λέτσος θα σημειώσει αυτογκολ και θα βάλει μπροστά τον Τηλυκράτη.

Οι “κυανέρυθροι” θα σημειώσουν άλλα δύο τέρματα με τον Σίδερη στο 70΄ και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού.

Διατητής:
Σπυράκος – Βοηθοί: Τριανταφύλλου – Χουλιάρας

Τηλυκράτης (Άγγελος Μπέκας): Σκιαδάς, Δημουλιάς, Καταγής Σ, Μπουρδούβαλης, Καταγής Γ, Ιασωνίδης, Περιστέρης, Κτενάς(80′ Σκαμνέλος), Σιδέρης, Καταγής Γ.(75′ Γεωργάκης Μ.), Γεωργάκης(60′ Ορφανός)

Θρίαμβος Λούρου (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Μήτσιος, Σάκκος(85′ Κατσαντώνης), Κοντογεώργος, Δάρδας, Λέτσος(75′ Τσαιμος), Ντόντης, Σακκας(63′ Γκολάκος), Ναστούλης, Κολιός, Κόκκαλης, Σακκάς Ν.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που