ΤΑΚΙΑΝΟΣ: Να πιάσουμε τους στόχους της ομάδας

Δηλώσεις για το νικηφόρο παιχνίδι απέναντι στο Πευκοχώρι έκανε ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, Φώτης Τακιανός, που μίλησε για δουλειά πολύ από εδώ και πέρα και να μπορεί οι ομάδα να πετύχει τους στόχους της το 2016.

Αναλυτικά όσα είπε:

Ερ.: Μια εύκολη νίκη με μεγάλη διαφορά, πιστεύω ότι καλύτερο για να μπείτε στο κλίμα του πρωταθλήματος μετά τις γιορτές.

Το να πεις ότι μία νίκη είναι εύκολη μετά το τέλος του παιχνιδιού είναι το πιο εύκολο σύμφωνα με το σκορ. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι αν το πιάσουμε από την αρχή, ήταν ένα παιχνίδι μετά από διακοπή. Δεν ξέρεις πως παρουσιάζονται οι ομάδες, έχεις ένα θέμα με το πώς παρουσιάζονται οι ομάδες. Εμείς δεν είναι μόνο ότι είχαμε μία διακοπή, είχαμε δύο διακοπές, μέσα και με ένα εμβόλιμο παιχνίδι. Άρα ουσιαστικά κάναμε ένα ματς σε ένα μήνα. Αυτό που προσπαθήσαμε, και είναι επιτυχία των παικτών, είναι να μπορέσουν να μπουν στο παιχνίδι συγκεντρωμένοι και με υψηλό δείκτη σοβαρότητας. Αυτό έκανε το παιχνίδι πιο εύκολο απ’ ότι θα περιμέναμε, με τη λογική ότι παρουσιαστήκαμε με ενέργεια. Δείξαμε ενθουσιασμό και παίξαμε κι ομαδικά. Νομίζω ότι επιβληθήκαμε πάνω στον αντίπαλο για 40’ μέσα από τη διαδικασία της τακτικής μας. Στα θετικά μπορούμε να βάλουμε τη παρουσία του Ιωάννου, επομένως πρώτη φορά από τότε που ήρθα εγώ η ομάδα είναι μέσα στο γήπεδο πλήρης. Δεν είναι πλήρης όσον αναφορά την ετοιμότητα γιατί ο Ιωάννου είναι μια βδομάδα που μπήκε, είναι όμως τα σώματά τους μέσα. Μπορούμε να πούμε ότι αυτό είναι ένα πολύ θετικό και από δω και πέρα θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί γιατί μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, για να μπορέσει η ομάδα να βρει ένα ρυθμό να βρει κατοχή. Είναι ένα αγωνιστικό πρόσωπο που ψάχνουμε να το βρούμε και δεν μπορούμε λόγο των απουσιών. Και ξεκινώντας από την άμυνα να μπορέσουμε να χτίσουμε τη νοοτροπία μας και να είμαστε έτσι όπως πρέπει για τη δύσκολη συνέχεια.

Ερ.: Και μια ευχή για το καινούριο έτος;

Το βασικό είναι να είμαστε υγιείς, να μπορούμε να δουλεύουμε στο γήπεδο σαν αθλητές. Να είμαστε υγιείς ο καθένας στη προσωπική του ζωή και στην οικογένειά του. Και ευχή που δίνω είναι να μπορέσουμε όλοι μαζί στο τέλος της αγωνιστικής σαιζόν, να πιάσουμε το στόχο της ομάδας που είναι να μπούμε στα play off.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...