ΕΣΚΑΒΔΕ: Έπαιζαν αγώνα στις 8 το πρωϊ και το γήπεδο ήταν κλειδωμένο!

Tο πρωτάθλημα μίνι της ΕΣΚΑΒΔΕ ξεκίνησε πολύ νωρίς. Τόσο νωρίς, που δεν υπήρχε καν φύλακας στο κλειστό για να ανοίξει τις πόρτες στις δύο ομάδες! Το κωμικοτραγικό αυτό γεγονός συνέβη στα Ιωάννινα, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μίνι της ΕΣΚΑΒΔΕ και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του 6ου ομίλου μεταξύ του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννενα και του IBC, η οποία ήταν ορισμένη για το πρωί της Κυριακής στις 8π.μ.!

Σύμφωνα με την ενημέρωση που παρείχε ο ΠΑΣ μέσω της σελίδας του συλλόγου στο Facebook, οι δύο ομάδες όφειλαν να βρίσκονται στο κλειστό των Ιωαννίνων από τις 7 το πρωί, ωστόσο οι υπεύθυνοι δεν είχαν φροντίσει να ενημερώσουν σχετικά τον πίνακα του γηπέδου, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει φύλακας για να ανοίξει τις πόρτες και να διεξαχθεί στην ώρα της η αναμέτρηση.

Στα Ιωάννινα του 2017 όχι μόνο διεξάγεται αγώνας ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ στις 08.00 το πρωί (με τους αθλητές να είναι στο γήπεδο από τις 07.00), αλλά επιπλέον στο επίσημο πρόγραμμα του γυμναστηρίου ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝ ο συγκεκριμένος ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΣΚΑΒΔΕ, με αποτέλεσμα ο φύλακας που θα άνοιγε το γυμναστήριο να μην είναι καν εκεί!!! Η λέξη ντροπή είναι πολύ μικρή για να περιγράψει την κατάσταση“, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννενα.

Για την Ιστορία, το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά και ο ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννενα επικράτησε του IBC με 34-17.

Πηγή: neoiagones.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί