Γ΄ Εθνική: Ανώτερος ο Ερμής Αμυνταίου επί των Ποντίων Κοζάνης

Σκόρερ για τους Φλωρινιώτες οι έμπειροι Σερσέμης και Μαυροματίδης – Φιλική νίκη με 2-0 για το Ερμή Αμυνταίου.

Πιο ουσιαστικός και εύστοχος ο Ερμής Αμυνταίου, επιβλήθηκε 2-0 εντός των Ποντίων Κοζάνης (προέρχονταν από ήττα και από την Καστοριά).

Για τους Φλωρινιώτες σκόραραν οι Σερσέμης (30΄ πλασέ σε σέντρα Ηλιάδη) και Μαυροματίδης (60΄ το 2-0, σε ασίστ Αμαραντίδη). Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν και απείλησαν τα αντίπαλα καρέ, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

ΕΡΜΗΣ ΑΜΥΝΤΑΙΟΥ: Ψαρράς, Πασχαλίδης, Δόνες, Παναγιωτίδης, Κλάζογλου, Αμαραντίδης, Τσορλίνης, Σερσέμης, Τριανταφύλλου, Μαυροματίδης, Ηλιάδης.  Έπαιξαν και οι Μπίκος, Λιάπτσης, Πάνος, Τσολάκης, Πάλιος, Περπερίδης, Τράικος, Μέδης, Κότσλης.

ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΟΖΑΝΗΣ: Κωφίδης, Ντούκα, Πασχαλίδης, Ακριτίδης, Σέχι, Μετικάνος, Παπουτσίδης, Μπατμάς, Σαββίδης, Σαββούδης, Χαματάι. Έπαιξαν και οι Βίδρας, Κοτταρίδης, Χατζηκωνσταντίνου, Ζαγκουντίνος, Ζερβανταρίδης, Ίττης, Κεϊσίδης, Λιάμης, Παπαγαθονίκου, Σβίρος, Παπαδόπουλος, Κεϊσόγλου.

πηγή: pamebala.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24