ΔΟΥΒΙΤΣΑΣ: Βήμα βήμα φτάνουμε στο στόχο

Δηλώσεις για την πολύ μεγάλη από βαθμολογικής πλευρά και όχι μόνο, επικράτηση της Νίκης Λευκάδας εναντίον του Αθηναϊκού, ένα ο προπονητής της ομάδας της Λευκάδας, Νίκος Δουβίτσας

Πιο αναλυτικά:

Πολύ μεγάλη νίκη. Δεν ξέρω στα άλλα παιχνίδια(εκείνη τη στιγμή). Το μόνο που ξέρω, επειδή ήταν νωρίτερα Ιπποκράτης Κω – Πρωτέας Βούλας, ότι έχασε ο Ιπποκράτης οπότε είμαστε ακόμα πιο κοντά στην υπόθεση παραμονή. Θα υπενθυμίσω και θα τονίσω ότι η ομάδα μας πάει για να παραμείνει στη κατηγορία. Ούτε να βγει στη τετράδα, ούτε να διεκδικήσει Τρίτη – τέταρτη θέση. Θέλουμε σεμνά και ταπεινά να παραμείνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στη κατηγορία, να ανοίξουμε το rotation, να παίξουν και να ευχαριστηθούν κάποιες άλλες παίκτριες που δεν έχουν πολύ μεγάλη συμμετοχή. Κι αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Τώρα όσον αναφορά το ματς σήμερα, ξέραμε από την αρχή ότι θα ήταν ένα πολύ δύσκολο ματς, παίζαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες στην επίθεση. Εμείς θέλαμε να χτυπήσουμε στην επίθεση μας πάνω σε κάποιες παίκτριες. Όλη τη βδομάδα σχεδιάζαμε τα πλάνα μας να χτυπήσουμε πάνω στη Κεχαγιά. Η Κεχαγιά σήμερα δεν ήρθε. Όπως εμάς μας συσπείρωσαν οι τρεις απώλειες των κοριτσιών μέσα στον Άγιο Δημήτριο με τον Κρόνο. Έτσι πιστεύω και σήμερα ο Αθηναϊκός, επειδή η Κεχαγιά δεν ήρθε, συσπειρώθηκε και πήγε πολύ καλά μπορώ να πω. Δηλαδή είναι τέτοια η ποιότητα του Αθηναϊκού που και μια παίκτρια να λείπει μπορεί μια άλλη να την αντικαταστήσει επάξια. Φυσικά ήταν μείων μια πολύ καλή παίκτρια αλλά μη ξεχνάμε πως εμείς κερδίσαμε μέσα στην Εργάνη με την Κεχαγιά μέσα. Η ομάδα μας στο δεύτερο γύρο είναι τελείως διαφορετική, αλλάξαμε την αμερικάνα μας. Όλος ο σχεδιασμός είχε γίνει πάνω στη Σμιθ και τώρα τα Χριστούγεννα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα έπρεπε να φτιάξουμε την ομάδα σύμφωνα με τη καινούρια αμερικάνα. Γιατί κακά τα ψέματα όλες οι ομάδες στηρίζονται πάνω στις αμερικάνες τους, συν κάποιες έμπειρες ελληνίδες. Εμείς προχωράμε, θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσες περισσότερες νίκες μπορούμε στο δεύτερο γύρο κι όταν εξασφαλίσουμε και μαθηματικά τη κατηγορία θα είμαστε πετυχημένοι και θα χαμογελάσουμε.

Ερ.: Πιστεύεις ότι με την νέα αμερικάνα θα βρεθεί σύντομα η χημεία; Γιατί μπήκε και η Κανταρά.

Πιστεύω πως με την ερχομό της Κανταρά και με τη συμμετοχή της Γκιλ θα γίνουμε πιο καλοί στην άμυνα, πιο πιεστικοί. Στην επίθεση όμως, δυστυχώς βλέπεις ομάδες οι οποίες δουλεύουν το καλοκαίρι να μην μπορούν να βρουν χημεία τις πρώτες αγωνιστικές, πιστεύω πως τώρα στις πρώτες αγωνιστικές κι επειδή δεν αρκούν μόνο οι προπονήσεις αλλά πρέπει να παίξεις και παιχνίδια για να βρεθεί η χημεία. Τώρα στις πρώτες αγωνιστικές θα ψάχνουμε ακόμα τη χημεία μας και πιστεύω πως μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα έχουμε βρεθεί, θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και πιεστικοί στην άμυνα.

Related News

Comments are closed