Γ΄ Εθνική: Πήρε και το σουπερ καπ ο Νέος Αμφίλόχος

Σε μια αναμέτρηση γιορτή στο γήπεδο του Παναιτωλικού ανάμεσα στον πρωταθλητή Παναμβρακικό Μπούκας (Νέο Αμφίλοχο) και την κυπελλούχο ΑΕΜ, ανώτερη η ομάδα του Νέου Αμφιλόχου επικράτησε άνετα 3-0, κατακτώντας τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Πρόεδρος, προπονητής και παίκτες, ένα κουβάρι στο τέλος του αγώνα πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του Super Cup Αιτωλοακαρνανίας 2017-18, μαζί με τους πολυάριθμους φίλους του Νέου Αμφιλόχου που παρευρέθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού.

Η ομάδα της Αμφιλοχίας που επίσημα από σήμερα ονομάζεται Νέος Αμφίλοχος και προετοιμάζεται για την συμμετοχή της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, ανώτερη σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κατόρθωσε να προηγηθεί στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ανέβασε ακόμη περισσότερες στροφές στο παιχνίδι του και αξιοποιώντας τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε, κατάφερε να πετύχει άλλα δύο τέρματα που της έδωσαν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Τον αγώνα παρακολούθησε από την κερκίδα ο Δήμαρχος Μεσολογγίου κ. Νίκος Καραπάνος και ο Αντιδήμαρχος κ. Σπύρος Καρβέλης.

Το φιλμ του αγώνα:

7΄ Σουτ Κοντοπάνου άουτ.

40΄ Σέντρα του Τόσκα, σουτ στην κίνηση από τον Κοντογιάννη, αλλάζει πορεία από τα σώματα των αμυντικών και το 1-0 είναι γεγονός για τον Νέο Αμφίλοχο.

47΄ Κόρνερ του Νάκου, αναστάτωση στην μικρή περιοχή της ΑΕΜ και μετά από κόντρες, δοκάρι με τον Μαλή για το Νέο Αμφίλοχο.

65΄ Ασίστ σέντρα του Αποστόλη Τσιούνη στον Μαλή ο οποίος πλασάρει άψογα τον Ζέρβα, γράφοντας το 2-0 για το Νέο Αμφίλοχο.

66΄ Σουτ του Βασιλάρη για την ΑΕΜ και εξαιρετική απόκρουση από το Μανιάτη.

83΄ Σέντρα του Δράκου, άψογο γυριστό σουτ από τον Αποστόλη Τσιούνη στο οριζόντιο δοκάρι του Ζέρβα.

87΄ Ατομική ενέργεια του Παναγιώτη Τσιούνη που με σούτ κάνει το 3-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα.

Διακριθέντες για τον Νέο Αμφίλοχο: Τόσκα, Μαλής, Απ. Τσιούνης και από την ΑΕΜ: Βασιλάρης, Αθ. Καβαλλάρης, Μιχαλόπουλος.

Άριστη η διαιτησία του Δημήτρη Στυλιαρά.

ΝΕΟΣ ΑΜΦΙΛΟΧΟΣ: ΜΑΝΙΑΤΗΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΗΣ, ΚΟΡΟΜΗΛΑΣ (68΄ΚΩΣΤΑΚΙΩΤΗΣ), ΚΟΚΩΝΗΣ Ε, ΜΑΛΗΣ, ΜΑΚΡΗΣ, ΤΣΙΟΥΝΗΣ Α, ΚΟΝΤΟΓΙΑΝΝΗΣ (73΄Π. ΤΣΙΟΥΝΗΣ), ΤΟΣΚΑ, ΝΑΚΟΣ (80΄ ΔΡΑΚΟΣ), ΠΑΓΩΝΗΣ (46΄ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΣ).

ΑΕΜ: ΖΕΡΒΑΣ, ΜΠΑΛΑΟΥΡΑΣ, ΚΑΚΚΟΣ, ΧΑΛΑΖΙΑΣ (70΄ΠΑΤΣΟΥΡΑΚΗΣ), ΛΙΤΣΟΣ , ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ, ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ (85΄ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΝΤΖΙΜΑΝΗΣ, ΚΑΒΑΛΛΑΡΗΣ Α., ΒΑΣΙΛΑΡΗΣ (80΄ΚΑΚΚΟΣ), ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ (75΄ΚΑΡΡΑΣ).

πηγή: e-maistros.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που