Γκέλα στην Πάργα(1-1) ο Πανλευκάδιος

Βαθμούς άφησε στην Πάργα ο Πανλευκάδιος, αφού ήρθε ισόπαλος με σκορ 1-1 και έμεινε στο -4 από τον πρωτοπόρο Τηλυκράτη. Οι Χασακής και Μηλιώνης οι σκόρερ των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν νωρίς νωρίς, με τον Χάσακη που εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτυ που κέρδισε ο νεοαποκτηθής Κούσης. Είχανε ευκαιρίες κυρίως με τον Κοκόλη. Διαμαρτυρήθηκαν για το ακυρωθέν γκολ του Χασακή και στο τέλος δέχθηκαν την ισοφάριση.

Καθώς μπαίναμε στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι κέρδισαν φάουλ, με τον Μυλιώνη να αναλαμβάνει την εκτέλεση. Ο τελευταίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μη μπορώντας ο Μπάμπης να αντιδράσει.

Διαιτητής: Ζιώγας   Βοηθοί: Μπάκος-Χουλιάρας

Απόλλων Πάργας (Αλέκος Βάσι): Σκάρπος, Μάρκος, Μπιστιόλης, Βάσιος Α., Goga A., Τόρες, Αναστασίου (75΄Τζελαντίνι), Βάσιος Ε., Βαρτζιώτης (86΄Ευαγγέλου), Μηλιώνης, Γκλούτσαϊ (90΄Ντάλλας).

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Μπάμπης, Τσελάι (87΄Πετούσης), Κοκόλης Χ., Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Κοκόλης, Μπαλί, Κολοβός, Χασακής, Κούσης (Μεϊντάνης).

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανακοίνωση του Ερμή Καναλίου

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Ο Ερμής Καναλιού θέλει να συγχαρεί την ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας και τον Πρόεδρο ΚΆρτσακλα Θωμά για την άριστη διοργάνωση του πρωταθλήματος!!!Επίσης πολλά συγχαρητήρια για την