ΕΠΣ Π-Λ: Με “Λάτιν” τρόπο ο Πανλευκάδιος πήρε το super cup

Με “λάτιν” χρώμα βάφτηκε το 5ο super cup της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας, καθώς ο Αργεντίνος Μάουρο Μοράλες, ήταν η “χρυσή” αλλαγή του Γιώργου Κατηφόρη, που έβαλε την “υπογραφή” του στο παιχνίδι, καθώς το γκολ του έκρινε τον τελικό με το κύπελλο να πηγαίνει στα χέρια των παιχτών του Πανλευκάδιου.

Ο τελικός θα λέγαμε ήταν ένας επιθετικός μονόλογος των παιχτών του Γιώργου Κατηφόρη από το ξεκίνημα, αφού οι παίχτες του Γιώργου Μουστάκα, δεν έχουν πολλές μέρες προετοιμασίας στα πόδια τους, προτίμησαν το παιχνίδι των αντεπιθέσεων, ενώ δεν ήταν και έτοιμοι από πλευράς φυσικής κατάστασης, για ένα επίσημο παιχνίδι.

Στο πρώτο μέρος ο Πανλευκάδιος δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ του Απόλλων Πάργας κυρίως με τον Αργυρό στο 4΄ και τον Φλούδα στο 12΄ , χωρίς όμως να ανησυχήσει ο Σκάρπος. Ο Απόλλων, από την πλευρά του είχε και αυτός μια καλή στιγμή με τον Βέκιο στο 26΄ και λίγο αργότερα ένα χτύπημα φάουλ που πέρασε από όλους και κατέλειξε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καραπιπέρη.

Στην επανάληξη ο Πανλευκάδιος ανέβασε στροφές και οι αλλαγές βοήθησαν στην καλύτερη ανάπτυξη του παιχνιδιού. Έτσι, στο 65΄ ο Κολοβός έκανε την παράλληλη σέντρα και ο Μοράλες με κοντινό πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σκάρπου, για το τελικό 1-0. Στο 77΄και 79΄Στεριώτης και Μοράλες έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να ανεβάσουν και άλλο το δείχτη του σκορ.

Στο 76΄ ο Απόλλων Πάργας έμεινε με 10 παίχτες, καθώς ο Γκόγκα είδε την κόκκινη κάρτα του Ρίππη για φάουλ πάνω στον Μοράλες και έκανε πιο έυκολο της ομάδας του Γιώργου Κατηφόρη, που στη συνέχεια έχασε μεγάλες ευκαιρίες.

Το τελευταίο σφύριγμα του κ. Ρίππη, είδε τους παίχτες του Πανλευκάδιου, να πανηγυρίζουν την κατάκτησ του super cap.

Διαιτητής: Ρίππης

Βοηθοί: Ντόμαρης-Ζώτος

4ος : Σίσκας

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Στεριώτης (86΄ Κτενάς), Τσέλας, Βλάχος, Τριάντος, Φλούδας, Αργυρός (60΄ Δημητρίου), Κουμπής, Κολοβός, Κούτσικος (74΄ Καρελής), Καταγής (56΄ Μοράλες).

Απόλλων Πάργας (Γιώργος Μουστάκας): Σκάρπος, Ευαγγέλου, Μπιστιώλης, Βάσιος, Γκόγκα, Ντίσιος, Παππάς, Ντάλλας (74΄Κιζίρογλου), Τσομπάι, Μηλιώνης, Βέκιος (46΄ Γκλουτσάι).

Related News

Comments are closed