Η Δόξα Λευκάδας καταγγέλει ορισμένες συμπεριφορές στο Δαϊς!!!

Η Δόξα ηττήθηκε στο «Δαϊς» από τον Δούκα με 88-87, με την ομάδα της Λευκάδας να καταγγέλλει την συμπεριφορά αλλά και τις συνθήκες που συνάντησε κατά την διάρκεια αλλά και στο τέλος της αναμέτρησης.

Αναλυτικά:

Ιδιαίτερα μας ικανοποιεί το γεγονός ότι συμβάλαμε τα μέγιστα, προκειμένου να διαφημιστεί μέσω της τηλεοπτικής μεταδόσεως, το πρωτάθλημα της Α2 κατά τη διάρκεια του σαββατιάτικου αγώνα με τον Δούκα.

Ιδιαίτερα μας ικανοποιεί το γεγονός ότι εντός του αγωνιστικού χώρου εξελίχθηκε ένα άρτιο, ποιοτικά, παιχνίδι, με διακυμάνσεις στο σκορ και με επίλογο που θύμιζε ….θρίλερ. Όπως μας ικανοποιεί και η άψογη συμπεριφορά των πρωταγωνιστών, δηλαδή των παικτών, καθ’ όλη τη διάρκεια των 40 λεπτών.

Λυπούμαστε, όμως, για τις συνθήκες που επικράτησαν κατά τη διάρκεια αλλά και αμέσως μετά το τέλος του αγώνα, τόσο εντός του παρκέ με τη ρίψη αντικειμένων σε μέλη της ομάδας μας, όσο και των αποδυτηρίων με φραστικές επιθέσεις. Μας θλίβει, δε, το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές των επιθέσεων δεν ήταν άγνωστοι στο χώρο του μπάσκετ.

Παρόμοιες συμπεριφορές ασθενούν το μπάσκετ και προσβάλλουν βάναυσα την ιστορία της ομάδας με την οποία συνεργάζονται. Διότι, η νίκη δεν πρέπει ν’ αποτελεί αυτοσκοπός, αλλά η αξιοπρέπεια…

Share This Post

Δείτε περισσότερα...