Δόξα Λευκάδας| Χατζηκυριακίδης: “Να βάλουμε υψηλό τέμπο στο παιχνίδι μας”

Δηλώσεις για την προετοιμασία, έκανε ο προπονητής της Δόξας Λευκάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδης στο lefkadasportnews.gr, που βρέθηκε στην πρώτη προπόνηση της Δόξας στην Λευκάδα μετά την επιστροφή της από το Μέτσοβο.

Τις εντυπώσεις από την προετοιμασία στο Μέτσοβο: Ήταν σε πολύ υψηλό επίπεδο, τα παιδιά ήταν πάρα πολύ συνεπής και προσπάθησαν ιδιαίτερα να μπούνε και να καταλάβουν από την αρχή την φιλοσοφία που θα έχουμε στο παιχνίδι. Βέβαια η ομάδα δεν ήταν έτοιμη ακόμα, είχαμε κάποιες απουσίες. Είχαμε τραυματισμών αρκετά σοβαρών, αλλά γίνονται αυτά μέσα σε μια προετοιμασία. Σε γενικές γραμμές είμαστε πάρα πολύ καλά και μπήκαν καλές βάσεις στο Μέτσοβο.

Τι μπάσκετ θέλετε να δείτε από την ομάδα και ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις που έχετε στο μυαλό σας: Εμάς μας ενδιαφέρει πάρα πολύ το τέμπο που είναι το κυριότερο κομμάτι και η δικιά μου η προϊστορία σαν προπονητής, αυτό πρεσβεύει. Κοιτάζουμε δηλαδή να βάζουμε το παιχνίδι σε υψηλό τέμπο. Από εκεί και πέρα μετά έχουμε μερικά παιδιά, που έχουν πολύ μεγάλη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός και μέσα από σετ παιχνίδι. Θα κοιτάξουμε να “παντρέψουμε” αυτά τα δύο όσο το δυνατόν καλύτερα. Δηλαδή να δημιουργήσουμε συνθήκες για υψηλό τέμπο, για τρανσίσιον παιχνίδι, αλλά όταν θα έχουμε το 5 εναντίον 5 να είμαστε και εκεί το ίδιο απαιτητικοί με τις φάσεις.

Αν είναι ο Τσαλδάρης η τελευταία κίνηση: Η ανανέωση του Τσαλδάρη είναι το τελευταίο κομμάτι στο παζλ και όπως φάνηκε και στην πρώτη προπόνηση, είναι αυτό ακριβώς που θέλουμε να έχουμε

Related News

Comments are closed