Δόξα Λευκάδας: Πρώτη προπόνηση στη Λευκάδα (photos)

Την πρώτη της προπόνηση έκανε στο κλειστό της Λευκάδας, το απόγευμα της Δευτέρας η Δόξα Λευκάδας, καθώς επέστρεψε από το Μέτσοβο, όπου από τις 21 Αυγούστου η αποστολή της ομάδα έκανε το πρώτο στάδιο της προετοιμασία της.

Έτσι, μετά το διήμερο ρεπό που τους είχε δώσει ο Λευτέρης Χατζηκυριακίδης, οι παίχτες ήταν άπαντες παρόντες στις 6 στο κλειστό, όπου και έκαναν την πρώτη τους προπόνηση επί Λευκαδίτικου εδάφους. Εκεί και ο αρχηγός, Δημήτρης Τσαλδάρης, όπου ανανέωσε χθες με την Δόξα Λευκάδας.

Μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Λευτέρης Χατζηκυριακίδη, ήταν και οι βοηθοί του, ο Κώστας Κατωπόδης, από το Παγκράτι και ο γνωστός σε όλους μας, Θεοδώσης Βαφειάς, που ήταν και πέρυσι γυμναστής.

Από παίχτες, εκτός του αρχηγού Δημήτρη Τσαλδάρη, ήταν ο Κώστας Καμπουρίδης(ΠΑΟΚ) που αναμένεται να ανακονωθεί. Ο Λευκαδίτης, Μιχάλης Σταματέλος που τελείωσε τις σπουδές του στην Κομοτηνή και έπαιζε ΓΑΣ Κομοτηνής και ΑΕ Κομοτηνής. Ο Λετονός σέντερ, Ντέιβις Ροζίτις. Οι νεαροί, Χριστόφορος Κελεσίδης και Ευάγγελος Μπέμπης. Ο Αλέξανδρος Ράπτης, που την περυσινή σεζόν ήταν στον Δούκα. Από το Φάρο Κερατσινίου ο Νίκος Λιακόπουλος και Νίκος Αγγελόπουλος. Ο γνωστός από παλαιότερη θητεία στη Λευκάδα, Ανδρέας Πετρόπουλος. Τον Δημήτρη Καλαμπάκα από τους Μαχητές Δόξας Πευκών και ο Βαγγέλης Τζόλος που πέρυσι ήταν στην Κύμη.


Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24