Πανλευκάδιος: Χωρίς σκορ στο Λούρο

Θρίαμβος και Πανλευκάδιος «κόλλησαν» στο 0-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στον Λούρο.  Η ομάδα του Σάκη Λέτσου είχε ένα δοκάρι, στο πρώτο ημίχρονο.

 

Στα φιλικά το σκορ είναι το τελευταίο που ενδιαφέρει, αλλά επειδή σήμερα στον Λούρο η αναμέτρηση του Θρίαμβου με τον Πανλευκάδιο… θύμιζε επίσημο, θα ξεκινήσουμε από αυτό. Οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 0-0, σε ένα ντερμπάκι που μόνο τεστ προετοιμασίας δεν θύμιζε.

Παίχθηκε ένα ανοικτό ματς, το οποίο παρουσίασε ευκαιρίες εκατέρωθεν. Ο ρυθμός πολλές φορές εντυπωσίαζε με έναν τρόπο που οι φάσεις διαδέχονταν η μία την άλλη ενώ παράλληλα, ενθουσίαζε και το κοινό που παρακολούθησε τον αγώνα.

Η καλύτερη στιγμή του παιχνιδιού ήταν στο 28΄ όταν ο Ζάκκας με σουτ σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Ηλιάδη.

Διαιτητής: Σπυράκος

Βοηθοί: Ντόμαρης-Κούτρα

Θρίαμβος Λούρου (Σάκης Λέτσος): Καραβίδας, Κώστας, Τζιάκος, Πάνου, Γόγολος, Κατσαντώνης, Ζάκκας, Κολιός, Μπρούβας, Δήμας, Χαλάστρας.

Έπαιξαν και οι: Σάκκος, Τσελίκης, Τζόκας, Κατσαούνος.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Ηλιάδης, Γουριώτης, Τριάντος, Στεριώτης, Γκανάρας, Φλούδας, Κολοβός, Καταγής, Δημητρόφ, Κούτσικος, Δημητρίου.

Έπαιξαν και οι: Κολάγκι, Μοράλες, Καββαδάς, Κτενάς, Κουμπής, Κατωπόδης, Καραπιπέρης.

Βησσαρίων Σάκκος – sportime24.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης