Κοπή πίτας Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας

Την Κυριακή 17/01/16 πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Γυμναστικού Συλλόγου Λευκάδας στο χώρο εκδηλώσεων «ΠΑΝΘΕΟΝ». Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ως εκπρόσωποι του Δήμου Λευκάδας ο αντιδήμαρχος κος Νικητάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Αθλητισμού κος Πολίτης, εκπρόσωποι από αθλητικά και πολιτιστικά σωματεία, παλαιοί αθλητές, αθλητές από την αγωνιστική ομάδα και τις Ακαδημίες του συλλόγου, προπονητές, γονείς και φίλοι του συλλόγου.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με έναν χαιρετισμό του προέδρου του ΔΣ κου Σπύρου Μεσσήνη, ο οποίος έκανε έναν μίνι απολογισμό των πεπραγμένων της χρονιάς, σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο και ανέφερε μερικούς από τους στόχους της επόμενης σεζόν.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο οι κ.κ. Νικητάκης και Πολίτης που απηύθυναν στους παρευρισκόμενους το δικό τους χαιρετισμό και έκλεισαν με τις ευχές των δύο πρωταθλητών του συλλόγου, της Θάλειας Ζακυνθινού και του Θεόφιλου Ροντογιάννη, οι οποίοι θα βραβευθούν από τον ΣΕΓΑΣ για τις διακρίσεις τους στα τέλη του μήνα, σε ειδική τελετή που θα γίνει στα Γιάννενα, παρουσία του πρώην Προέδρου και Γεν. Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ κου Βασίλη Σεβαστή.

Το φλουρί της βασιλόπιτας έτυχε στον μικρό Γαλάνη Πέτρο, ο οποίος κέρδισε μια μπλούζα και ένα καπέλο του συλλόγου και τα δύο δώρα μετά από κλήρωση κέρδισαν η Βασιλική Λογοθέτη που κέρδισε ένα tablet, προσφορά του καταστήματος ΓΕΡΜΑΝΟΣ και ο Τηλέμαχος Μεσσήνης ένα διήμερο ταξίδι με διαμονή και διατροφή ώστε να παρακολουθήσει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κλειστού Στίβου που θα γίνει στις 13-14 Φεβρουαρίου στο ΣΕΦ.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κατάστημα ΓΕΡΜΑΝΟΣ για την προσφορά του tablet καθώς και τους εκπροσώπους των μέσων lefkadapress, forzalefkada και sportime24, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και κάλυψαν την εκδήλωση.

Εκ του ΔΣ

ΠΡ.ΠΙΤΑ 20169 ΠΡ.ΠΙΤΑ 201613 ΠΡ.ΠΙΤΑ 201618 ΠΡ.ΠΙΤΑ 201619-1

Related News

Comments are closed