Τηλυκράτης: Παρελθόν ο Βασιλείου, υπέγραψε Καναλάκι

Στον ΠΑΣ Αχέρων θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Βασιλείου, με την ομάδα του Καναλακίου να ανακοινώνει πριν λίγο την έναρξη της συνεργασίας με τον παίκτη.

Ο Στέφανος Βασιλείου που σήμερα έμεινε ελεύθερος από τον Τηλυκράτη Λευκάδας, ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα του Καναλακίου.

Ο 21χρονος (08.02.1996) επιθετικός ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την ακαδημία ποδοσφαίρου Φανάρι FC, και αγωνίστηκε επίσης σε ΑΟ Μεσοποτάμου (κατέκτησε σε ηλικία 14 ετών το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας), και ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου.

Επαγγελματίας έγινε στη Δόξα Κρανούλας με την οποία τη σεζόν 2012-13 κατέγραψε 16 επίσημες συμμετοχές και 1 γκολ (σε πρωτάθλημα και Κύπελλο) αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις στον βόρειο όμιλο της Football League 2. Στη συνεχεια αγωνίστηκε στην Κ-17 και Κ-20 του ΠΑΣ Γιάννινα, και επέστρεψε στον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου τον Γενάρη του 2016 με τη φανέλα του οποίου στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής αγωνίστηκε σε 13 ματς και πέτυχε 3 γκολ.

Πέρυσι με τη φανέλα του Τηλυκράτη Λευκάδας αγωνίστηκε σε 17 ματς πρωταθλήματος και 2 κυπέλλου και πέτυχε ένα γκολ.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου:

«Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Στέφανου Βασιλείου. Τον καλωσορίζουμε στον σύλλογο και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχίες».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί