ΕΠΣ Π-Λ: Στο Β΄ τοπικό η ΑΕ Απολλωνίων

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα του δημιουργήθηκε από την ένωση ΑΟ Αγ.Πέτρου και Αυγερινού Μαραντοχωρίου, η ΑΕ Απολλωνίων, δεν θα αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας, αλλά στο β΄ τοπικό. – Διαβάστε τι πιθανόν αλλάζει στο χάρτη της α΄ κατηγορίας.

Γράφει ο Πανονίκος Κατωπόδης/
panonikoskatopodis@gmail.com

Η αρχική σκέψη της ΑΕ Απολλωνίων ήταν μία ομάδα στο α΄ τοπικό, με τους καλύτερους παίχτες στο ρόστερ, συν κάποιες προσθήκες και οι υπόλοιποι να πλαισίωναν την άλλη ομάδα στο β΄ τοπικό. Ο χρόνος, αλλά και η έλλειψη παιχτών, οδήγησε όπως όλα δείχνουν στην οριστική απόφαση να υπάρχει μια ομάδα που θα ξεκινήσει από την β΄ κατηγορία.

Μια τέτοια απόφαση θα φέρει ντόμινο εξελίξεων στην μεγάλη κατηγορία, αφού ήδη οι Ίωνες μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή σε αυτή, αφού συμμετείχαν στα μπαράζ. Ενώ, ήδη μένουν 14 από τις 16 και υπάρχει κίνδυνος να ξεκινήσεις ένα πρωτάθλημα και να υποβιβάζεται μόνο μια ομάδα από τις τρεις.

Οι 14 ομάδες που έχουν ήδη κάνει κάποιες κινήσεις μέχρι τώρα είναι οι: ΠΑΣ Πρέβεζας, ΑΕ Πρέβεζας, Φορτούνα Βαλανιδοράχη, Θρίαμβος Λούρου, Οδυσσέας Νυδριού, ΑΟ Πλαγιάς, ΑΟ Καρυάς, ΑΟ Παλαίρου, Απόλλων Πάργας, Κεραυνός Θεσπρωτικού, Ερμής Καναλίου, Αμβρακικός Βόνιτσας, ΑΟ Ρία, Αχέρων Καναλλακίου

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που