Γ΄ Εθνική: “Τζόγος” με την κατάρτιση των ομίλων

Χοντρός «τζόγος» παίζεται τις τελευταίες ημέρες με τον καταρτισμό των ομίλων της Γ’ Εθνικής, καθώς η νέα ΕΠΟ προσπαθεί να τους συγκροτήσει όσο το δυνατόν με λιγότερες «μουρμούρες» και θέλοντας να ικανοποιήσει τα περισσότερα σωματεία.

Για Αιολικό και Διαγόρα η συγκυρία μοιάζει ιδανική, καθώς ο Πρόεδρος της ΕΠΣΛ, Σταύρος Ψαρρόπουλος, ο οποίος και εκλέχθηκε στο νέο Δ.Σ. της Ομοσπονδίας, προορίζεται για Πρόεδρος της Επιτροπής Γ’ Εθνικής και ως εκ τούτου μόνο κερδισμένα μπορούν να βγουν τα σωματεία μας.

Μεθαύριο Τετάρτη στα γραφεία της ΕΠΟ θα ξεκαθαρίσει το τοπίο καθώς ο Βαγγέλης Γραμμένος θα ανακοινώσει την σύνθεση της επιτροπής και στη συνέχεια θα συγκροτηθούν και οι όμιλοι. Το σενάριο που παίζει αυτή την στιγμή περισσότερο για τις λεσβιακές ομάδες είναι να μπουν σε έναν όμιλο μαζί με ΕΠΣ Αργολίδας, ΕΠΣ Κορίνθου, ΕΠΣ Εύβοιας και ΕΠΣ Δυτικής Αττικής, έναν όμιλο δηλαδή 11 ομάδων. Από την Αργολίδα συμμετέχουν οι ΑΕ Ερμιονίδας, Παναργειακός, Ερμής Κιβερίου, ομάδες που ξέρει καλά ο Αιολικός έχοντας αντιμετωπίσει τα τελευταία χρόνια, η Κόρινθος  με ΑΟ Λουτράκι, ΑΟ Ζευγολατιού, Πέλοπα Κιάτου, επίσης γνωστές για μας ομάδες, η Εύβοια εκπροσωπείται από Χαλκίδα και Ταμυναϊκό, αφού η ΑΕ Ιστιαίας δεν δήλωσε συμμετοχή, ενώ η Δυτική Αττική έχει μόλις μια ομάδα, την Ένωση Πανασπροπυργιακού/Δόξας, καθώς ο Πανελευσινιακός δεν συμμετάσχει.

Αν το παραπάνω ισχύσει θα μιλάμε για έναν όμιλο-«λουκούμι» για Αιολικό και Διαγόρα, αφού δεν υπάρχει ομάδα φόβητρο ή φαβορί για τον τίτλο, ενώ και στον υποβιβασμό, με 5 ομάδες να πέφτουν ο Διαγόρας έχει σίγουρα αρκετές ελπίδες να τα καταφέρει.

πηγή: nealesvou.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που