Τηλυκράτης| Παντζιαράς: “Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια”

Δηλώσεις στο lefkadasportnews.gr, έκανε ο προπονητής του Τηλυκράτη, που μίλησε για το παιχνίδι, λίγο για τη μέχρι τώρα δουλειά που έχει γίνει, αλλά και το τι σκοπεύει να κάνει στο μέλλον.

Πιο αναλυτικά ο Ανδρέας Παντζιαράς:

Ήταν το τρίτο συνεχόμενο φιλικό μέσα σε έξι μέρες με ομάδες της κατηγορίας. Θυμίζω ότι παρά τις πολλές απουσίες που είχαμε, ποδοσφιαριστών οι οποίοι είναι θα έλεγα από αυτούς που θεωρούνται βασικοί, η εικόνα μας μέχρι το 60 λεπτό ήταν πάρα πολύ καλή. Δημιουργήσαμε 4-5 πολύ καλές ευκαιρίες. Εϊχαμε προυποθέσεις για καλύτερα πράγματα. Δυστυχώς ο αγωνιστικός χώρος είναι ανασταλτικός παράγοντας για την ομάδα. Προσπαθούμε να παίξουμε ένα διαφορετικό ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι. Νομίζω ότι στις επόμενες τρεις εβδομάδες, θα κατεβάσουμε τους ρυθμούς, να φορμάρουμε σιγά σιγά την ομάδα. Νομίζω είμαστε σε καλό επίπεδο, είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Σίγουρα υπάρχουν πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει