Γ΄ Εθνική: Στη ΑΕ Λευκίμμης ο Σεντεμέντες

Δεν τα βρήκε (οριστικά προφανώς, αυτή την φορά) με τον Τάσο Καραλή ο Γιάννης Σεντεμέντες και έτσι είπε τελικά το “ναι” στην Λευκίμμη Κέρκυρας και την Τρίτη υπογράφει σε αυτήν, όπως αποκαλύπτει το Sportstonoto.gr!

Από την άλλη ο Χρήστος Ρήγας περιμένει ακόμη τη Μαύρη Θύελλα και τις πιθανές ανακατατάξεις διοικητικά σε αυτήν και δεν πάει (ακόμη) στην ομάδα του Νίκου Κακαλέτρη.

Τέλος, ο αγωνιστής του τοπικού Τσικλητήρα Τάσος Καραλής πιέζει ασφυκτικά τον Γιώργο Πουλάκο να πει στην Πύλο το μεγάλο “ναι” και να ενταχτεί πανηγυρικά στους “κοκκινόμαυρους” της Μεσσηνίας.

Τον Πουλάκο όμως το θέλει και ο Διαγόρας Βραχνέικων, ενώ καραδοκεί πάντα (θυμίζουμε και εδώ) και ο φοβερός ΑΟ Φαραί, ομάδα Α’ Τοπικής της Μεσσηνίας, με τη Μαύρη Θύελλα να έχει αποχωρήσει προ καιρού από την διεκδίκηση του 34χρονου Πεταλιδαίου.

πηγή+φωτο: sportstonoto.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Όλοι οι τελικοί και οι κυπελλούχοι – Δείτε τη “Χρυσή Βίβλος”

Η «Χρυσή Βίβλος» των τελικών κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας: 1981-82 ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ-Α.Ο.ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΟΥ 7-3 1982-83 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ-ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ 0-2 1983-84 ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ-ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ 3-1 1984-85 ΚΕΡΑΥΝΟΣ

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί