Πανλευκάδιος: Φιλική νίκη επί του ΠΑΣ Πρέβεζα με 2-0

Φιλική επικράτηση πέτυχε ο Πανλευκάδιος επί του ΠΑΣ Πρέβεζα με σκορ 2-0, σε ένα πολύ καλό τεστ προετοιμασίας και για τις δύο ομάδες.

Τα τέρματα της αναμέτρησης πέτυχαν οι Καταγής στο 21΄ λεπτό ύστερα από ασίστ του Κολοβού, ενώ ο τελευταίος σημείωσε το τελικό 2-0 στο 78΄ ύστερα από ασιστ του Κτενά.

Διαιτητής: Ζιώγας

Βοηθοί: Κέφης-Σίσκας

ΠΑΣ Πρέβεζα (Άγγελος Μπέκας): Κώτσης, Τουργέλης, Diaw, Λεόπουλος, Σκαμνέλος, Δημουλιάς, Λιάσκος, Ντέτσικας, Τσομπάι, Τσάλας.

Έπαιξαν και οι: Πανταζής, Μουρεχίδης, Χουλιάρας, Δήμας, Γκούρας, Κουτρούμπας, Καζούκας, Βαλάρης, Σπυρόπουλος, Φουντόγλου, Μπρόλι.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Καραπιπέρης, Καταγής, Κουμπής, Φλούδας, Τριάντος, Βλάχος, Μιλόσεβιτς, Αργυρός, Στεριώτης, Σταν.

Έπαιξαν και οι: Ηλιάδης, Kατωπόδης, Γκανάρας, Κοκόλης, Κολάγκι, Γουριώτης, Θεοχάρης, Δημητρίου, Μπάκας, .

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24