Στη Λευκάδα το 2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ιονίων

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων σε συνεργασία με τις Ποδοσφαιρικές Ενώσεις των Ιονίων Νήσων διοργανώνει το «2ο Ποδοσφαιρικό Τουρνουά Ιονίων» το διάστημα 8-9 Σεπτεμβρίου 2017, στην Λευκάδα.

Η πρώτη διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία τον Σεπτέμβρη του 2016 στην Κέρκυρα, έδρα της ΠΙΝ, κατά την οποία συμμετείχαν ογδόντα αθλητές- ποδοσφαιριστές από τις μικτές ομάδες κάθε Π.Ε. από την Κέρκυρα , Λευκάδα, Ζάκυνθο, Κεφαλονιά και Παξούς.

Ειδικότερα η διοργάνωση μεγάλου ποδοσφαιρικού τουρνουά, στις αρχές Σεπτεμβρίου, κατόπιν «σύμπραξης» της ΠΙΝ και των ΕΠΣ Κέρκυρας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου και Πρέβεζας/ Λευκάδας, τέθηκε υπό την αιγίδα του Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων Θεόδωρου Γαλιατσάτου, με στόχο:

-Την προαγωγή του αθλητισμού,
-την ενίσχυση της συνοχής των Ιονίων Νήσων,
-την ενίσχυση των σχέσεων μεταξύ των αθλητικών σωματείων της ΠΙΝ και
-την ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ φορέων και πολιτών της Περιφέρειάς μας.

Η διοργάνωση αυτή θα γίνεται κάθε χρόνο σε διαφορετικό νησί, ενώ θα  τεθούν τα θεμέλια για τον εμπλουτισμό της με παράλληλες εκδηλώσεις αθλητικού, πολιτιστικού και κοινωνικού περιεχομένου..

Δείτε ολόκληρη την απόφαση ΕΔΩ 

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ο “έμπειρος” Θρίαμβος…και ο “πρωτάρης” Ερμής

Κανάλι και Λούρος διασταυρώνουν τα…”ξίφη” τους την Κυριακή 21/4 και ώρα 16.30μμ στο Δημοτικό Στάδιο Πρέβεζας “Αθανασία Τσουμελέκα” για το κύπελλο της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας. Και