Γ΄ Εθνική: Φιλική επικράτηση του Θεσπρωτού επί της ΑΕ Λευκίμμης

Νικηφόρο το πρώτο φιλικό του Θεσπρωτού, 2-0 την ΑΕ Λευκίμμη

Καλά στοιχεία έδειξε ο Θεσπρωτός στα ανεπίσημα αποκαλυπτήρια για τη νέα χρονιά.

Η ομάδα του Δημήτρη Μουρούτη επικράτησε με 2-0 της ΑΕ Λευκίμμης στο πρώτο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας στο Δημοτικό Στάδιο Ηγουμενίτσας το Σάββατο το απόγευμα δείχνοντας ότι βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Χρήστος Πέντσας στις αρχές του παιχνιδιού με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ για το πλατανόφυλλο και ο νεαποκτηθέντας Φούντζουλας στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου πέτυχε το 2-0 που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Ανασταλτικός παράγοντας η αφόρητη ζέστη που δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών των δύο ομάδων.

Η ενδεκάδα που παρέταξε ο Μουρούτης είχε τέσσερις παλιούς και επτά νέους παίκτες, δύο εκ των οποίων δοκιμάζονται τις τελευταίες ημέρες.

Οι ένδεκα του Θεσπρωτού: Παππάς, Κωνσταντίνου Βαγγέλης, Λαγός, Καρβούνης (υπό δοκιμή), Σταυρίδης, Μπλέτσας, Κελεμένης (υπό δοκιμή), Μπίκας, Γώγος, Ευθυμίου, Πέντσας.

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Φούντζουλας, Κατσέλης Γ. Κατσέλης Γ., Νικολάου, Μαχμούτ (υπό δοκιμή), Κωνσταντίνου Βασίλης.

Λευκίμμη: Κόρμπας, Βούλγαρης, Ξενίδης, Βασιλάκης, Σαμοϊλης, Κουρής, Γεωργοπάλης, Μυρίλας, Κομνηνάκης, Τσαβανέλης, Σεβέρ.

Στην επανάληψη αγωνίστηκαν και οι: Πανταζής, Γραμμένος, Θεοδωράκης, Βαρέλης, Γαστεράτος, Βλάχος, Σαμοϊλης.

πηγή+φωτο: thesprotikospalmos.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΜΠΑΣΚΕΤ

Elite League:Το πρόγραμμα των playoffs

Η δράση στα playoffs της Elite League Ερρίκος Ντυνάν αρχίζει. Την προσεχή Τετάρτη και Πέμπτη (17 και 18 Απριλίου) θα διεξαχθούν οι πρώτοι αγώνες στις

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γ’ Εθνική: Αποτελέσματα 31ης αγωνιστικής – Βαθμολογία – Επόμενη

Συνεχίστηκε την Κυριακή (14/4) το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με τις αναμετρήσεις της 31ης αγωνιστικής. Αναλυτικά τα αποτελέσματα: Αστέρας Πετριτή – ΠΟ Φήκης