Πανλευκάδιος: Φιλική ήττα από Αστέρα Παραποτάμου με 2-0

Την φιλική ήττα με 2-0, από τον Αστέρα Παραποτάμου, γνώρισε ο Πανλευκάδιο σε φιλικό που έγινε στην Ηγουμενίτσα; στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Το παιχνίδι ήταν πολύ καλό και για τις δύο ομάδες που θα τεθούν αντιμέτωπες και στο πρωτάθλημα (αν δεν υπάρξει καμία “έκπληξη” με τον καταρτισμό των ομίλων). Ο Αστέρας σε όλη την διάρκεια του ματς έδειξε πολύ καλά στοιχεία και δίκαια πήρε την νίκη απέναντι στον Πανλευκάδιο.

Σκόρερ του παιχνιδιού, ήταν ο Χρήστος Τζάνης(Παλιός παίχτης superleague) στο πρώτο ημίχρονο και Αλέξη Γιάκη στο δεύτερο.

Αστέρας Παραποτάμου (Παναγιώτης Χατζηπέτρου): Βενέτης, Μπάρκας, Μητσέλος Σ., Σουλιώτης Μητσέλος Α., Τζάνης, Καλέσης, Γκόγκος, Διαμάντης, Γκόλιας, Κάσο.
Αγωνίστηκαν και οι:
Γιάκης, Νάκος, Μαντζούκης, Πάντος, Τζώρτζης, Τόρης, Γκόλιας Β., Ντίτορας, Βαγγελής, Φερεντίνος.

Πανλευκάδιος (Γιώργος Κατηφόρης): Ηλιάδης, Βλάχος, Γκανάρας, Τριάντος, Δημητρίου, Μουρεχίδης, Φλούδας, Κούτσικος, Καταγής, Κολοβός, Αργυρός.
Αγωνίστηκαν και οι:
Κλέβι, Καραπιπέρης, Μιλόσεβιτς, Κτενάς, Καβαδάς, Καρέλης.

Πηγή: theball.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24