Στα Χανιά Ψυχογιού και Κουφογιάννη

Την ενίσχυση του ενόψει της νέας σεζόν σαιζόν που θα την βρει στην Α2 Νότου, έχει ξεκινήσει ο ΟΑ Χανίων, που βρίσκεται μια ανάσα από δυο σπουδαίες μεταγραφές της Ηρώ Κουφογιάννη από τον Αρη και Μαντώ Ψυχογιου από την Λευκάδα.

Ο νέος προορισμός της Θεσσαλονικιάς σέντερ θα είναι όπως όλα δείχνουν τα Χανιά και ο νεοφώτιστος ΟΑΧ καθώς η επικειμενη η συμφωνία Ανταγόρα Κω και Κουφογιάννη πιθανότατα δεν θα γίνει πραγματικότητα, με τις πληροφορίες αναφέρουν ότι τα έχει βρεί σε όλα με την αθλήτρια ο Χανιώτικος σύλογος και εκεί τελικά θα καταλήξει.

Η Ηρώ Κουφογιάννη είναι γεννηθείσα στις 6/3/1987,έχει ύψος 1,87 και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5.

Η (πιθανότατα) νέα αθλήτρια του ΟΑΧ ήταν διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες των τμημάτων υποδομής της Ελλάδας και πριν τον Αρη ,στο πρώτο εξάμηνο ήταν στην Ιταλική Castel Carugate στο Μιλάνο,ομάδα Α2 και μετά στο δεύτερο εξάμηνο ήταν στην ομάδα BBC les sangliers Wiltz του Λουξεμβούργου,ομάδα Α2.

Στο Λουξεμβούργο μάλιστα,η Ηρώ Κουφογιάννη έκανε νταμπλ-νταμπλ σε όλους τους αγώνες.

Ξεκίνησε το μπάσκετ στην ΜΕΝΤ,στην συνέχεια πήγε για 6 χρόνια στον Μέγα Αλέξανδρο Θεσσαλονίκης,μετά 2 χρόνια στην Νίκη Λευκάδας,μετά 1 χρόνο στον Ολυμπιακό Βόλου και πριν πάει στην Ιταλία ήταν για 3 χρόνια στον Ιπποκράτη Κω.

Γενικά,η Ηρώ Κουφογιάννη έχει εμπειρίες από ομάδες της Α1 στην Ελλάδα και από ομάδες του εξωτερικού.

Πέραν όμως της 29χρονης σέντερ του Άρη ο ΟΑΧ είναι αποφασισμένος να ενισχυθεί και με μια άλλη παίκτρια Α1!

Ο λόγος για την Αδαμαντία (Μαντώ) Ψυχογιού που αγωνίστηκε τα τελευταία πέντε χρόνια στην Νίκη Λευκάδας και μόλις λύθηκε η συνεργασία τους.

Η Ψυχογιού ξεκίνησε από τον Απόλλωνα Καρδίτσας, ενώ έχει αγωνιστεί στο υψηλότερο επίπεδο , με τον Ολυμπιακό Βόλου και Απόλλωνα Καλαμαριάς, ενώ πρόπερσι σε αγώνα με την Νίκη Λευκάδας σημείωσε 37 πόντους με τον Αρη (96-64),με 11 τρίποντα (έχοντάς 6/10 στο πρώτο μέρος και 5/5 στο δεύτερο!).

Η Μαντώ έχει σπουδάσει Γυμναστική Ακαδημία μιας κι η αγάπη της για τα αθλήματα υπήρχε ανέκαθεν στη ζωή της

Η 28χρονη Καρδιτσιώτισα γκαρντ έχει σημαντική εμπειρία και σίγουρα αν ολοκληρωθεί η μετακίνησή της θα ισχυροποιήσει αφάνταστα την ομάδα του Κασικτσόγλου.

Επίσης θα αγωνιστεί φέτος στα Χανιά η 28χρονη Αθηναία γκαρντ Άννα Χαλυβίδου που για επαγγελματικούς λόγους θα βρεθεί στην Κρήτη .

Αντίθετα δεν θα συνεχίσει στον ΟΑΧ η Θωμά και εκτός σοβαρού απροόπτου και η Αλεξάνδρα Γιαννοπούλου που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη .

Η ομάδα της Κρήτης πάντως συνεχίζει να προσπαθεί να ενισχυθεί .

ΠΗΓΗ: kritikobasket.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που