ΕΠΟ: Στον “αέρα” οι εκογές τις ΕΠΟ

Λίγα 24ώρα πριν την διεξαγωγή των εκλογών για ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου, το μέλος της και υποψήφιος αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΟ Γιώργος Βοζικάκης, κατέθεσαν προσφυγή, ασκώντας τριτανακοπή κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου να εγκρίνει το καταστατικό της Ομοσπονδίας!

Όπως έγινε γνωστό, πλέον οι εκλογές της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που ήταν προγραμματισμένες για την Παρασκευή 18 Αυγούστου βρίσκονται στον αέρα, μετά από αυτήν την ενέργεια των κ.κ. Τζώρτζογλου-Βοζικάκη και τα σωματεία ΟΦΗ 94 και ΑΕ Καμηλαρίου!

Ουσιαστικά με τη προσφυγή αυτή, ζητούν, την ακύρωση της εκλογικής διαδικασίας, μέσω τριτανακοπής που κατέθεσαν κατά της απόφασης του Ειρηνοδικείου να εγκρίνει το καταστατικό της Ομοσπονδίας. Η προσφυγή κατατέθηκε από τον δικηγόρο κ. Χαρμπάλη Ευστράτιο εκ μέρους του σωματείου ΟΦΗ 94 και το μέλος του Νίκο Τζώρτζογλου, το σωματείο ΑΕ Καμηλαρίου και το μέλος του Γιώργο Βοζικάκη ο οποίος έχει ανακηρυχθεί ως υποψήφιο αναπληρωματικός σύμβουλος της ΕΠΟ.

Οι λόγοι της προσφυγής, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, είναι η μη νόμιμη σύγκλυση της γενικής συνέλευσης της ΕΠΟ στις 30 Ιουνίου, οι παρατυπίες του καταστατικού αλλά και η… εξαπάτηση, όπως αναφέρουν οι υπογράφοντες της προσφυγής, από Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή ΕΠΟ, FIFA και UEFA στο θέμα των κωλυμάτων.

πηγή: grandsport.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024