Γ΄ Εθνική: Συμφωνία με τρεις νεαρούς από τη Νέα Σελεύκια ο Θεσπρωτός

Τρεις νεαρούς από την ΑΕ Νέας Σελεύκιας, έβαλε η ομάδα της Ηγουμενίτσας, ο Θεσπρωτός στο δυναμικό του.

Μετά την επιστροφή του Γιάννη Κατσέλη στον Θεσπρωτό (επίσης μεταγραφή από την ΑΕΝΣ) άλλοι τρεις ποδοσφαιριστές κάνουν την ίδια διαδρομή:

Ο Μπάμπης Φούντζουλας, μετά από μια σεζόν στην ΑΕΝΣ, με την οποία μέτρησε 19 γκολ σε 20 συμμετοχές, πήρε… προαγωγή για το “πλατανόφυλλο”.  Ο 19χρονος επιθετικός και σπουδαστής στα ΤΕΙ της πόλης, ξεκίνησε από τη Νίκη Προαστίου Αχαίας και στη συνέχεια έπαιξε στον Ποσειδώνα Πατρών.

Ο Φούντζουλας δήλωσε στο theball.gr για τη νέα σελίδα της ποδοσφαιρικής του πορείας:
«Είμαι πολύ χαρούμενος που έκλεισα σε μια ομάδα όπως είναι ο Θεσπρωτός με πολύ μεγάλο και λαμπρό παρελθόν. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Πάνω απ’ όλα υγεία και να βοηθήσω και εγώ με τον δικό μου τρόπο να εκπληρωθούν οι στόχοι της ομάδας. Είμαι ευγνώμων που αγωνίστηκα στην Νέα Σελεύκεια πέρυσι, μου φερθήκαν με τον καλύτερο τρόπο.»
Επίσης στον Θεσπρωτό θα συνεχίσουν και οι Παύλος Παπαδιώτης και Γιάννης Κατσέλης (μικρότερος ξάδερφος του έτερου Κατσέλη). Ο Παπαδιώτης άρχισε από τον Ποσειδώνα, ενώ την περσινή περίοδο μέτρησε 12 συμμετοχές στην Α1, πέντε με Θύαμι και 7 με ΑΕΝΣ.

O 17χρονος τερματοφύλακας δήλωσε στο theball.gr: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που συμμετέχω στην ομάδα του Θεσπρωτού. Υπάρχει ένα πολύ καλό κλίμα στην ομάδα και με τα παιδιά έχουμε πολύ καλή συνεργασία.
Τέλος, ο 16χρονος Γιάννης Κατσέλης, είχε μια γεμάτη σεζόν πέρυσι με την ΑΕΝΣ, μετρώντας συνολικά 24 συμμετοχές και 1 τέρμα.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24