ΠΑΣ Πρέβεζας: Συζήτηση με τον Δήμαρχο

Όπως ενημερωθήκαμε με email, η διοίκηση της ομάδας του ΠΑΣ Πρέβεζα, είχε ραντεβού με το Δήμαρχο της Πρέβεζας, . Μπαϊλή, για διάφορα θέματα που απασχολούν το σωματείο. Από 5 άτομα εκπροσωπήθηκε το ΔΣ του ΠΑΣ Πρέβεζας.

Το Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα πραγματοποίησε συνάντηση την Τετάρτη 8/8/2017 στο Δημαρχείο της πόλης, με το Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη.

Τα μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣ συζήτησαν με τον κ. Μπαϊλη για τις βελτιωτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν στις αθλητικές εγκαταστάσεις, τόσο στους χώρους του δημοτικού σταδίου Πρέβεζας «Αθανασία Τσουμελέκα» (βοηθητικό γήπεδο, αγωνιστικός χώρος κ.α.), όσο και στις εγκαταστάσεις του δημοτικού γηπέδου του Αγίου Θωμά.

Αναφορικά με το στέγαστρο που σχεδιάζει η δημοτική αρχή να τοποθετηθεί στο «Αθανασία Τσουμελέκα», με τη συνδρομή και του Δ.Σ. του ΠΑΣ θα γίνουν προσπάθειες ώστε να συνταχθεί μία μελέτη, για να προσδιοριστεί το κόστος των εργασιών και να ενταχθεί στο τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου Πρέβεζας.

Ο Δήμαρχος Πρέβεζας δεσμεύτηκε να πραγματοποιήσει αυτοψία στους παραπάνω αθλητικούς χώρους, συνοδευόμενος από μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΣ Πρέβεζα, για να διαπιστώσει ιδίοις όμμασι τα προβλήματα και τόνισε πως από την πλευρά του θα φροντίσει για να υπάρξουν και οι λύσεις σε αυτά.

Τη δημοτική αρχή στη συνάντηση εκπροσώπησε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης και ο εντεταλμένος σύμβουλος του Δήμου για θέματα αθλητισμού, Μάκης Ντίτσος.

Τον ΠΑΣ Πρέβεζα εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Γιώργος Μπόκιας, ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Κουτρούμπας, ο Γενικός Αρχηγός Τάσος Αμάραντος, ο Ταμίας Θωμάς Πεπόνης και το μέλος του Δ.Σ. Αλέκος Λεόπουλος.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου – 2ος Καλλιγώνιος Δρόμος

2οςΚαλλιγώνιος Ημιμαραθώνιος   Ο 2οςΚαλλιγώνιοςΗμιμαραθώνιος και οι παράλληλοι αγώνες (9χλμ, παιδικός 1 χλμ και 1000μ SpecialOlympics)πραγματοποιήθηκαν με μεγάλη επιτυχία στη Λευκάδα στις 24 Μαρτίου 2024