1st IONIAN 3on3 Bball: Το πήραν οι WEST BURGER – ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ – VODAFONE (VIDEOS)

Οι ομάδα του Δημήτρη Μεσσήνη οι Σέρβοι, Μιλάνοβιτς, Γκόγιακ και Σάβιτς με όνομα όμάδας “WEST BURGER – ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ – VODAFONE” ήταν οι μεγάλοι νικητές του 1st IONIAN 3on3 Bball που έγινε στη Λευκάδα το τριήμερο 4-5-6 Αυγούστου.

Οι τρομεροί και φοβεροί Σέρβοι της μεγάλης των πλάβι σχολή, που ήρθαν και έκαναν το ριπιτ, ξεπέρσαν όλα τα μικρά και μεγάλα εμπόδια που βρέθηκαν μπροστά και πήραν με εντυπωσιακό τρόπο την κούπα και δέχθηκαν φυσικά το χειροκρότημα όλων.

Στα “χιαστί” πέταξαν έξω με σεμιναριακή άμυνα και μεγάλο τρίποντο του Μάρκο Μιλάνοβιτς την ομάδα των (Βαγενά, Σταματέλου, Λαμπρόπουλο και Τραϊανού), στη συνέχεια ξεπέρασαν εύκολα στον ημιτελικό του HOLARGO BROS(που είχαν αφήσει έξω Τσόχλα και Μπάρλο) και έφτασαν στο μεγαλό τελικό.

Εκεί επικράτησαν των ΝΟ BORDER (ομάδα του Σκορδίλη, Χρυσόπουλου και Ζώτου) και σήκωσαν το το πουπόθητο τρόπαιο για το οποίο έκαναν τόσα χιλιόμετρα από το Βελιγράδι στη Λευκάδα.

Οι νικητές στις άλλες δύο κατηγορίες

Στην κατηγορία under 17 οι «Καβαλιεριδες» με τους Κτενά Ζώη, Αθανίτη Φώντα, Βερύκιο Νίκο και Αραβανή Τηλέμαχο.

Στην κατηγορία 17-21 οι «3 και ο κούλης» με τους Ιωακειμίδη, Σολδάτο, Σπύρου και Λάζαρη



Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί