O Kiko Navarro sto Copla Beach Bar – Τρίτη 8/8 – Είσοδος Ελεύθευρη

Την Τρίτη 8 Αυγούστου αναλαμβάνει τα decks του Copla Beach Bar για ένα πολύωρο απογειωτικό house set, όπως μας έχει συνηθίσει άλλωστε, ο πολυαγαπημένος του ελληνικού κοινού ισπανός superstar dj/ producer Κικο Νavarro.

Ο Ισπανός μάγος της house, έρχεται με ολόφρεσκο solo album με τιτλο “Everything Happens For A Reason”  που κυκλοφόρησε το Μάρτιο που μας πέρασε από την BBE Records. Επιπλέον, φέτος συμπληρώνονται 10 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου του δίσκου που είχε τίτλο “Perceptions” κι ο Navarro δημιούργησε ειδικά για την περίσταση μια ολόφρεσκη ‘Orchestral’ version του τεράστιου hit του “Soñando Contigo”.

Ένας πρωτοπόρος του κινήματος της Balearic House, ο Kiko Navarro εδώ και 3 δεκαετίες συνταράσσει τα dancefloors. Λάτρης της soulful πλευράς της Αμερικάνικης House, είναι σταθερά ταγμένος στη house μουσική, χωρίς να κρύβει το πάθος του για afro-latin ήχους που είναι παρόντες στις feel-good, dance-floor κατευθυνόμενες παραγωγές του.

Event Info:

Doors Open: 16:00

Είσοδος: Ελευθερη

Τοποθεσία: Copla Beach Bar, Κάθισμα Λευκάδας

gazzetta.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που