ΑΟ Καρυάς: Έκπληξη με Ορφανό

Μια τεράστια μεταγραφή ολοκλήρωσε η διοίκηση του ΑΟ Καρυάς , καθώς απέκτησε τον πολύπειρο μέσο Γιώργο Ορφανό.

Σε μια ακόμα σπουδαία μεταγραφική επιτυχία προχώρησε σήμερα ο ΑΟ Καρυάς συμφώνησε σε όλα με τον 30χρονο πρώην μέσο του Τηλυκράτη Λευκάδας Γιώργο Ορφανό.

Πρόκειται για ένα ποδοσφαιριστή με πλούσιες παραστάσεις στο τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο και που αποτελεί πολυτέλεια για την κατηγορία.

Ο πολύπειρος μέσος  έχει αγωνιστεί με τα χρώματα των Πλατανιά, Επισκοπή, ΠΑΣ Σφακιώτες, Οδυσσέα Νυδριού, Πανλευκάδιου και Τηλυκράτη Λευκάδας.

Οι ιθύνοντες του ΑΟ Καρυάς έχουν θέσει υψηλά τον πήχη κάτι που φαίνεται από τις κινήσεις τους.

Ο Γιώργος Ορφανός, στις πρώτες του δηλώσεις στο sportime24.gr ως παίκτης του ΑΟ Καρυάς, τόνισε:

«Είμαι χαρούμενους για τη νέα σελίδα που ανοίγεται στην καριέρα μου. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή κ. Αλέξανδρο Βλασσόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Θα κάνω ότι περνάει απ’το χέρι μου για να δικαιώσω αυτούς τους ανθρώπους. Εύχομαι να έχουμε μια καλή χρονιά με υγεία, χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω όλες τις ομάδες που έδειξαν ενδιαφέρον για μένα».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΡΘΡΑ

Ζητάει προσωπικό το Monato στο Κάθισμα(pics)

Άτομα για να στελεχωθεί το προσωπικό της καλοκαιρινής σεζόν, σε ένα ευχάριστο και ιδανικό περιβάλλον, ζητάει η επιχείρηση του ΜΟΝΑΤΟ στο ΚΑΘΙΣΜΑ. Οι ειδικότητες που