Γ΄ Εθνική: Επέστρεψε στη Φιλιππιάδα ο Βαρελής

Τον 27χρονο τερματοφύλακα ντύνει και πάλι στα «κυανόλευκα» ο Εθνικός, καθώς ο Δημήτρης Βαρέλης αγωνιζόταν στην ομάδα της Φιλιππιάδας και τη σεζόν 2013-2014.

Σε γνώριμα λημέρια επέστρεψε ο Δημήτρης Βαρέλης, καθώς ανακοινώθηκε επίσημα από την ομάδα της Φιλιππιάδας.

Η δεύτερη θητεία του Δημήτρη Βαρέλη στους «κυανόλευκους» ξεκινά από την Δευτέρα (7/8) καθώς ο 27χρονος πορτιέρο ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση του Εθνικού και ανακοινώθηκε και επίσημα.

Ο Δημήτρης Βαρέλης την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Αμβρακία Κωστακιών ενώ έχει φορέσει ακόμα τη φανέλα των Τριταϊκός, Ναυπακτιακός Αστέρας, Αετός Διασέλου, και AO Φιλοθέης.

Λίγες ώρες μετά την επίσημη ανακοίνωση της επανένταξης του Δημήτρη Βαρέλη στην ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας ο 27χρονος τερματοφύλακας εξέφρασε την ικανοποίηση και τη χαρά του αποκλειστικά στο Sportime24

” Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω και το διοικητικό συμβούλιο του Εθνικού Φιλιππιάδας και τον προπονητή κ. Νίκο Λάππα για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή μου στην ιστορική ομάδα του Εθνικού Φιλιππιάδας! Επιστρέφω σε ένα γνώριμο μέρος στο οποίο πέρασα μια χρονιά η οποία σημαδεύτηκε από την άκρως επιτυχημένη πορεία της ομάδας.  Είναι μεγάλη τιμή για μένα και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό έτσι ώστε να φέρουμε όλοι μαζί όσο τον δυνατόν περισσότερες επιτυχίες μπορούμε. Καλή αγωνιστική χρονιά να έχουμε. “

Related News

Comments are closed