ΚΑΝΟΝΙΔΗΣ: Δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι

Η Δόξα Λευκάδας το Σάββατο (16/01) φιλοξενείται στο κλειστό του Δαΐς από τον Δούκα και δεν σκέφτεται τίποτα λιγότερο από τη νίκη, όπως μάλιστα δήλωσε και ο Ανδρέας Κανονίδης.

Αναλυτικά:

“Το παιχνίδι με το Δούκα είναι δύσκολο και συνάμα κρίσιμο. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να “στραβοπατήσουμε” και δεν θα το κάνουμε, από τη στιγμή που έχουμε γυμναστεί σκληρά και μεθοδικά κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος. Προήλθαμε από ένα καλό παιχνίδι και μια άνετη νίκη, ωστόσο δεν πρέπει να χαλαρώσουμε. Ο αντίπαλός μας δείχνει σταδιακή βελτίωση, για αυτό και χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή».

Εν συνεχεία, ο 24χρονος φόργουορντ αναφέρθηκε γενικά στο δεύτερο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας και το υψηλό επίπεδό του: “Δεδομένου ότι το πρωτάθλημα της Α2 είναι το πιο ανταγωνιστικό, αλλά και το πιο ποιοτικό των τελευταίων ετών θα έλεγα ότι κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Αναντίρρητα, οι ομάδες της Α2 παρουσιάζονται ισχυρές και όπως διαπιστώνω υπάρχουν δύο ταχύτητες. Εμείς βελτιωνόμαστε από παιχνίδι σε παιχνίδι, κάτι που είναι το ζητούμενο. Στόχος μας είναι να δίνουμε το 100% των αγωνιστικών μας δυνατοτήτων σε κάθε ματς, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας”.

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΕΠΣ Π-Λ| Κύπελλο: Ολοκληρώθηκε η συνέντευξη τύπου του τελικού κυπέλλου(Photos)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Ένωσης, η προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου, με κύριο και μοναδικό θέμα της το τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας/Λευκάδας, που θα πραγματοποιηθεί