ΕΠΣ Π-Λ: Σε απολογία από την πειθαρχική ο ΑΟ Μύτικα

Σε απολογία κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας ο ΑΟ Μύτικα.

Αναλυτικά:

ΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΠΟΛΟΓΙΑ

Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας, αφού έλαβε υπόψη της την υπ’ αριθμό κατάθεσης 110/2017 αίτηση του παραπάνω σωματείου προς το Μονομελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας, με αίτημα λήψης προσωρινής διαταγής που να διατάσσει την αναστολή της εφαρμογής των αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας- Λευκάδας της 16-06-2017 και 04-07-2017, με βάση τις οποίες προκηρύχθηκαν οι εκλογές της ΕΠΣ για την 10-07-2017 και τελικά διεξήχθησαν σας καλεί σε απολογία, γραπτή  την  Δευτέρα 07-08-2017 διότι:

Κατά παράβαση των διατάξεων του Καταστατικού της ΕΠΣ Πρέβεζας- Λευκάδας και του Καταστατικού της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, της οποίας είστε πλήρες μέλος, προσφύγατε στα Πολιτικά Δικαστήρια επιδιώκοντας την αναστολή εκτέλεσης αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης. Παρευρεθήκατε ενώπιον της Προέδρου Υπηρεσίας του Πρωτοδικείου και δικάσατε την 07-07-2017 την παραπάνω αίτηση, στρεφόμενοι εναντίον της Ένωσης.

Καλείστε με βάση τις διατάξεις των άρθρων 1,4, 12, 13, 40, 41, 53 του Καταστατικού της Ε.Π.Σ. Πρέβεζας- Λευκάδας και του άρθρου 35 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου Ερασιτεχνικών Σωματείων..

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                 ΤΑ ΜΕΛΗ
ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ                                     ΠΑΣΧΟΣ Δ.                                        
ΝΙΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ.                                                     ΧΑΛΚΗΣ Σ.   

Share This Post

Δείτε περισσότερα...