Γ΄ Εθνική: Έρχονται εξελίξεις στη Κρανούλα

Κινητικότητα αναπτύχθηκε τις τελευταίες μέρες στην Δόξα Κρανούλας, μετά και από κάποιες αναπάνταχες αποχωρήσεις από το ρόστερ. Οι «πορτοκαλί» πήραν το εισιτήριο της επανόδου στη Γ’ Εθνική, μετά από 3 χρόνια στο τοπικό ερασιτεχνικό, και στην επάνοδό τους θέλουν να είναι και πάλι η ομάδα που χαράχτηκε στη συνείδηση του κόσμου, δηλαδή το σοβαρό, φιλόδοξο και οργανωμένο σωματείο.

Δύο αλλεπάλληλα διοικητικά συμβούλια στην Κρανούλα είχαν ως αποτέλεσμα να προσκληθούν τελικά δύο παράγοντες με εμπειρία από τη Super League, ώστε να αναλάβουν να στήσουν σε σωστές βάσεις την ομάδα! Οι δύο αυτοί παράγοντες θα βοηθήσουν τη στελέχωση του ρόστερ, αλλά και το οργανωτικό κομμάτι, ενώ παράλληλα η ομάδα θα κινηθεί δραστήρια στο χορηγικό, ώστε να μπορέσει να κάνει πράξη τις επιθυμίες των δύο παραγόντων, που θα έχουν ρόλο «κλειδί».

Σύντομα ο πρόεδρος της Κρανούλας, Δημ. Κασσής και τα μέλη του Δ.Σ. θα τοποθετηθούν επίσημα προς το κοινό της πόλης, ώστε όλοι να γνωρίζουν για το νέο εγχείρημα που θα πραγματοποιήσει η 2η ομάδα της πόλης, μετά τον ΠΑΣ Γιάννινα, που θα αγωνίζεται του χρόνου σε εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου.

πηγή: super-fm.gr

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α΄ ΕΠΣ Π-Λ| Παρελθόν ο Πετσίνης από τον Απόλλων Πάργας

Η διοίκηση του Απόλλωνα Πάργας ανακοίνωσε την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Γιώργο Πετσίνη. Αναλυτικά: Ο Απόλλων Πάργας ανακοινώνει την κοινή συναινέσει