Ξεκίνησε με ήττα η Νίκη Λευκάδας(93-65 από Ολυμπιακό)

Διαφορά κλάσης για τον Ολυμπιακό και στο ξεκίνημα στο 2016 αφού οι πειραιώτισες συνέτριψαν 93-65 την μαχητική Νίκη Λευκάδας . Με τις φιλοξενούμενες ντεμπούτο έκαναν οι Τζάσμιν Γκιλ (θα βοηθήσει) και Γωγώ Κανταρά που ήταν εμφανώς επηρεασμένη από την μεγάλη αποχή της λόγω τραυματισμού .

Αντίθετα δεν έπαιξε η Ηρώ Κουφογιάννη στην οποία δεν εκδόθηκε δελτίο από την ΕΟΚ αφού υπάρχει μια διχογνωμία στις μεταγραφικές εγκυκλίους για αθλήτριες που επιστρέφουν από ομάδα του εξωτερικού . Αύριο θα κριθεί οριστικά το τι μέλει γενέσθαι με την πρώην αθλήτρια της Ιταλικής Καρουγκάτε . Για τον υπερπλήρη Ολυμπιακό όλα τα λεφτά οι φοβερές Κέντρα Τζόνσον και Όλγα Χατζηνικολάου .

Πολύ καλή η Μπόνη αν και είναι τέτοιο το βάθος των ερυθρολεύκων που δεν ξέρεις από ποιά να φυλαχτείς … Η ομάδα της Καπογιάννη μετά την χθεσινή γκέλα του Παναθηναϊκού στην Βούλα έχει δύο βαθμούς διαφορά από τις πράσινες και αν τις νικήσει στην Γλυφάδα σε δύο εβδομάδες τότε με εξασφαλισμένη την πρωτιά στην κανονική περίοδο και 2-0 σε βάρος του ΠΑΟ μόνο με αυτοκτονία θα χάσει τον τίτλο .

Share This Post

Δείτε περισσότερα...