Στον αέρα η διοίκηση του ΑΟ Μύτικα

Αποχωρήσεις φωτιά από την διοίκηση της ομάδας του Α.Ο. Μύτικα με αποτέλεσμα η ομάδα  να μένει  στον αέρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας 2015-2016 όπως ενημερώθηκε το Prevezatoday.gr από τον πρόεδρο της ομάδας κ Ηλία Κατωγιάννη, ο οποίος αποχώρησε μαζί με τους Άγγελο Πουλίση και Σπύρο Ράπτη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει ανακοινωθεί κάποια νέα Διοίκηση ενώ τα δελτία  της ομάδας τα  έχει ο Προπονητής της  κ. Γεώργιος Νίτσας. Οι αποχωρούντες δεν έχουν πλέον καμία ανάμειξη και  η νέα Διοίκηση θα είναι η μόνη υπεύθυνη για την πορεία της ομάδας από εδώ και πέρα, τόνισε ο κ. Κατωγιάννης.

Στη συνέχεια της ενημέρωσης μας ο κ. Κατωγιάννης δήλωσε: «Εμείς αποχωρούμε έχοντας την ομάδα στον ημιτελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Πρέβεζας – Λευκάδας αλλά και στην 3η θέση του πρωταθλήματος  που οδηγεί στα Playoff για την άνοδο στο Α΄ Τοπικό και με μηδέν χρέος. Μετά από 2 χρόνια αποχωρούμε για διάφορους λόγους με το κεφάλι ψηλά».

Share This Post

Δείτε περισσότερα...

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Δελτίο Τύπου ΑΓΑ Εύαθλος Λευκάδας-Νυδριού(Photos)

ο ΔΣ του σωματείου συγχαίρει τον Διεθνή Εκπαιδευτή Ταεκβοντο Καββαδία Ευστάθιο για ακόμα  ένα πτυχίο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού αυτήν την φορά στο ΚΙΚ ΜΠΟΞ. 

ΑΛΛΑ ΣΠΟΡ

Σε Πασχαλινό τουρνουά βόλεϊ στη Πρέβεζα οι U-16 & U-18 των Ελπίδων

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων. Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24